Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Little Alchemy 2

Bedømmelse:
9,2
(31.025 stemmer)
Udvikler:
Recloak
Udgivet:
august 2017
Sidst opdateret:
januar 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Little Alchemy 2 er et intuitivt online håndarbejdsspill udviklet af Recloak. Målet er at kombinere elementer for at skabe nye. Start med at blande Jord, luft, ild og vand for at skabe nye elementer. Opdag over 700 genstande og lås op for opskrifterne til tid, stof og universet!

Sådan spiller du Little Alchemy 2

Kombiner elementerne

Træk simpelthen de genstande, du ønsker at kombinere, fra menuen til højre ind i midten af skærmen. Træk derefter en genstand over på den anden for at forsøge at kombinere begge genstande.

Følg dine opskrifter

En gyldig kombination belønner dig med nye genstande og giver opskriften i encyclopediaen. Du kan bruge encyclopediaen til at følge dine fremskridt og læse om de genstande, du har opdaget.

Ryd op på dit lærred

Det kan godt blive rodet at være alkymist, heldigvis er der også en "ryd op" knap øverst til venstre, der kan rydde dit lærred. Søgefunktionen i øverste højre hjørne er også praktisk, når du mister overblikket over dine kreationer!

Alkymi kombinationer

Recloak opdaterer konstant Little Alchemy 2 med nye genstande, du kan fremstille. Der er i øjeblikket over 700 genstande.

Nogle kombinationer vil være mere tydelige end andre, og der er ofte flere måder at skabe en ny genstand på. Nogle kombinationer bygger på logik, mens andre kræver mere kreativ og nytænkende tankegang. Her er nogle grundlæggende skabelser, så du forstår, hvordan Little Alchemy fungerer:

 • Ild + Tåge = Luft
 • Jord + Luft = Støv
 • Jord + Ild = Lava
 • Jord + Lava = Vulkan
 • Ild + Sten = Metal

Disse er alle logiske kombinationer. Dog er der nogle kombinationer, der ikke virker lige så indlysende, som f.eks. vand + hest, der skaber en flodhest. Nogle gange skal du tænke kreativt og blande elementer, du ikke forventer, for at skabe noget.

Little Alchemy tips

 • Klik på "hints" knappen i spillet for at få Little Alchemy tips
 • Tjek Fandom siden for mere detaljeret viden
 • Kombiner elementerne kreativt - nogle kombinationer giver mere mening end andre!

Lignende spil

Hvis du kan lide at kombinere materialer og blande ingredienser, så tjek Final Fharmacy 1 og Doodle God Blitz for mere blanding og matchning. Se vores Videnskab og Logik spil for flere udfordrende titler, der kan stimulere din intellekt.

Funktioner

 • Over 700 genstande at fremstille
 • Unikke opdagelser at lave
 • Logiske og kreative løsninger
 • Afslappende gameplay med beroligende musik

Udvikler

Little Alchemy 2 er udviklet af Recloak. Check også det originale Little Alchemy for flere kreative udfordringer!

Tilgængelige spilplatforme

Dette spil er udviklet i HTML5 og er tilgængeligt i din webbrowser på alle dine enheder (inklusive mobile enheder og tablets!).

Sidst opdateret

31. jan. 2023

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame