Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Soccer Bros

Bedømmelse:
8,2
(27.112 stemmer)
Udvikler:
Blue Wizard Digital
Udgivet:
januar 2024
Sidst opdateret:
januar 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Soccer Bros er et fodboldspil med tempofyldte 1 mod 1 fodboldkampe. Vælg mellem en mangfoldig række figurer og fordyb dig i fodboldens spænding. Tilpas dine spillere og lås op for flere, mens du skrider frem. Spil lokalt, online eller solo.

Sådan spiller du

Vælg din tilstand

Der er forskellige spiltyper at vælge imellem i Soccer Bros. Hvis du vil spille med det samme, klik på "spil nu" for at komme i gang med en singleplayer-kamp. De andre tilgængelige spiltyper er lokal 2-spiller, turnering, øvelse eller du kan oprette/deltage i et online multiplayer-spil.

Vælg din bro

Soccer Bros byder på virkelige fodboldsuperstjerner, hver med deres unikke evner. Tjek deres statistikker. Hver spiller har styrker og svagheder. Eksperimenter med deres spillestile og find ud af, hvilken der fungerer bedst for dig.

Spil fodbold!

Soccer Bros har brugervenlige kontroller. Manøvrer med piletasterne eller WASD-knapperne og tryk på mellemrumstasten for intense skud og tacklinger. Vis dine evner, score fantastiske mål, mestér straffespark og overlist din modstander i dette højhastighedsshowdown!

Lås nye genstande op

Efter hver sejr får du muligheden for at låse en genstand eller spiller op. Du kan låse spillere op med nye færdigheder og evner samt forskellige logoer og kosmetiske genstande til at udstyre dine spillere med. Du kan også tilpasse farven på dit udstyr!

Flere spil som dette

Hvis du nød at spille Soccer Bros, så prøv flere af vores fodboldspil. Andre populære spil i denne kategori inkluderer Soccer Random og Soccer Legends. Denne udvikler har også lavet det populære websspil Shell Shockers.

Udgivelsesdato

Januar 2024

Udvikler

Soccer Bros er udviklet af Blue Wizard Digital.

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

12. jan. 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame