Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Funny Shooter 2

Bedømmelse:
9,4
(104.095 stemmer)
Udvikler:
GoGoMan
Udgivet:
august 2022
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Funny Shooter 2 er et sjovt spil FPS-spil hvor du kæmper mod horder af absurde fjender! Brug forskellige våben til at dræbe disse bizarre væsner og opgrader dit våbenarsenal efterhånden som du kommer videre.

Funny Shooter 2

Oversigt

Vandrer rundt på de mangefarvede marker i dette mærkelige land og samler alle mulige mærkelige arter. Denne stærkt forbedrede version af Funny Shooter - Destroy All byder på fremragende udvikling med unikke våben, fjender, baner, resultater og meget mere.

Forskellige fjender

Dine fjender kan være almindelige rødmænd, toiletmænd, giganter og andre mærkelige, livagtige sammensætninger. Skyd disse sjove væsener ved hjælp af en række pistoler, granater og andre eksplosive våben, der gør massiv skade.

Progressivt gameplay

Funny Shooter 2 har en fantastisk udvikling. Hvert par niveauer introduceres du til en ny fjende, og hvert 10. niveau møder du en ny boss, som du skal eliminere. Mens du udvikler dig gennem spillet, er der resultater, opgraderinger og en butik fyldt med ekstra dødbringende våben, som du kan købe.

Våbenforretning

Besøg butikken for at købe nye våben og forskellige tilbehør og tilpasninger. Der er mange muligheder for at hjælpe dig med at opbygge en unik våbenudrustning i din egen stil.

Resultater og opgraderinger

Får du ikke nok guld? Gør krav på dine belønninger på skærmen med resultater for at få flotte guldudbetalinger, der hjælper med at finansiere dine opgraderinger og nye våben. Du kan også fremskynde dine spil ved at bruge RPG- og granatkasteropgraderingerne på startskærmen.

Funktioner

  • Jævnt gameplay med fantastisk 3D-æstetik
  • Forskellige bizarre fjender, som du kan skyde og blæse i stykker
  • Køb våben og tilpasninger i butikken
  • Opnå milepæle for guldbelønninger

Udgivelsesdato

august 2022

Udvikler

GoGoMan lavede Funny Shooter 2.

Platform

webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

23. sep. 2022

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame