Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Bank Robbery 3

Bedømmelse:
9,2
(75.089 stemmer)
Udvikler:
justaliendev
Udgivet:
juni 2023
Sidst opdateret:
juni 2023
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)

Bank Robbery 3 er den tredje del i Bank Robbery spilserien. Forbered dig på at røve byens sikreste bank! Med topmoderne anti-tyveriteknologi bliver dette job ikke let, men du er klar til udfordringen som en erfaren professionel. Belønningerne er enorme, hvis du lykkes, så lad os gøre dette dristige kup til virkelighed. Gør dig klar til din karrieres sidste lønningsdag!

Sådan spiller du

Røv banken

Tøm bankens kasser, inden tiden løber ud! Slut dig til din ven med heste-hoved, når I plyndrer bankens forskellige rum og pengeskabe for diamanter, smykker og kontanter. Tag gidslerne med i sikkerhed og få en økonomisk belønning. Trods at du er en nådesløs kriminel, har du et hjerte.

Lås op for nye områder

Efter hvert niveau kan du opgradere dine evner og låse op for nye områder. Lås op for flere områder, der er værd at røve, for at tjene flere penge. Kæmp i stadigt mere vanvittige kampe med et væld af våben. Jo længere du når, desto kraftigere og hyppigere vil politiet reagere. Som en lettelse vil du få hjælp fra to nye bankrøver-venner i senere niveauer, som kan hjælpe dig med at tackle alt politiet sender imod dig.

Afdæk skjulte hemmeligheder

Mens du skrider frem, vil du afdække mere uslebne hemmeligheder, der lurer i bankens pengeskabe og derudover. Dette gør det virkeligt tvivlsomt, om du bør redde personalet i denne bygning. Pengeskabene og baglokalerne gemmer på nogle af bankens mest eksperimentelle skatte og en meget særlig genstand. Hvilke mørke farer og eksotiske skatte vil du afdække? Der er kun én måde at finde ud af det på.

Flere spil som dette

Når du er færdig med at være en karriere-kriminel, så check nogle af vores andre populære gratis FPS-spil ud. Nogle populære valg i denne kategori inkluderer Shell Shockers og Pixel Warfare.

Funktioner

  • Gennemfør en række spændende bankrøverier
  • Brug forskellige våben til at nedkæmpe sikkerhedspersonellet
  • Plynd penge og andre værdigenstande fra pengeskabene
  • Køb forskellige opgraderinger for at øge din overlevelse

Udgivelsesdato

Juni 2023

Udvikler

Bank Robbery 3 er lavet af justaliendev.

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

30. jun. 2023

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame