Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Krunker

Bedømmelse:
9,1
(436.621 stemmer)
Udvikler:
Yendis Entertainment
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam
Wiki-sider:

Krunker (.io) er et hurtigt pixeleret førstepersons skydespil. I dette spil springer spillere ned i et pixeleret landskab for at kæmpe mod andre spillere over hele verden. Krunker.io kan spilles afslappet for at dræbe tiden eller seriøst i konkurrence mod andre hardcore FPS-fanatikere.

Efter at have prøvet en række konkurrencespil på Roblox, har vi fundet ud af, at Krunkers løbende forbedringer og udfordringer er en bedre tilgang. Det at man ikke behøver en højtydende pc for at spille disse spil, sparer ikke kun penge, men betyder også, at alle kan spille i vennekredsen.

Anmeldelse af FamilyGamingDatabase.

Krunker.io Gameplay

Bliv en del af den hektiske og tempofyldte action i Krunker.io. Spejler ende på velkendte FPS-spil som Counter-Strike, er reaktionstid og målsikkerhed dine største aktiver. Bevæg dig hurtigt for at undgå ild, og skyd præcist for at tage dine fjender ned med ren præcision. Du kan springe direkte ind i et spil for øjeblikkelig action eller vælge brugerdefinerede spiltyper i servermenuen.

Klasser

Inden kampen vælger du en af ​​de 11 forskellige klasser, som f.eks. detektiv, rocketeer, agent, runner, Bowman og hunter. Hver klasse har en unik stil og outfit. Derudover har hver klasse en anden primær og sekundær våben. Triggerman bærer f.eks. et automatgevær og en pistol. Vælg en klasse, der passer til din spillestil, eller mestre dem alle sammen.

Våben

Udover de forskellige klasser har dette spil også en lang række fantastiske våben. Vælg mellem dødbringende våben som automatgevær, snipergevær, haglgevær, revolver eller endda akimbo-uzis. Våbnene kan være afbalancerede eller have en særlig dominerende styrke. Snipergeværet har f.eks. et sigtemiddel og høj ildkraft til at hurtigt nedlægge fjender, men det kræver præcis sigtning for at være effektivt.

Baner

Krunker.io har et stort udvalg af baner, skabt af både spiludviklerne og fans. Brugere kan indsende deres egne baneoprettelser, hvilket resulterer i hundredvis af baner at vælge imellem. Kreativiteten i banedesignene er superb. Du kan spille på alt fra klippefyldte lavalandskaber til gamle aztekiske pyramider.

Til sidst kan spillere følge deres scores i den sociale sektion, som inkluderer ranglister og andre statistikker. Se om du kan komme på ranglisten i dag med dine FPS-spilfærdigheder.

Krunker Tips

  • Prøv forskellige våben og finjuster dit valg til dem, du spiller bedst med.
  • Kig dig omkring og søg områderne jævnligt for at vurdere fjendens tilstedeværelse.
  • Øv dig! Det er den eneste måde at udvikle professionelle FPS-gamer-færdigheder på.
  • Du kan deltage i et specifikt Krunker-spil ved at klikke på "Join" og indtaste spillets URL eller kode.
  • Spillet har merchandise til hardcore fans.

Funktioner

  • 11 forskellige klasser til at passe til din spillestil
  • Enkel og klar æstetik for let synlighed
  • Holder sig til rødderne af original FPS-gaming
  • Hundredevis af tilpassede servere og baner
  • Tempofyldt action med fokus på færdigheder

Udgivelsesdato

Krunker blev udgivet i juni 2018 og opdateres løbende med nyt indhold.

Platforme

Krunker er et webbaseret spil. Det blev oprindeligt lavet til computere, men er nu også tilgængeligt på mobile enheder som iOS og Android. Derudover er spillet også blevet udgivet på Steam siden februar 2021. Hvis du kan lide at spille Krunker, så tjek vores andre .io-spil for flere tempofyldte skydespil som Shell Shockers.

Udvikler

Krunker er lavet af Sidney de Vries, som tidligere har lavet andre .io-spil som MooMoo.

FAQ

Hvad er Krunker.io?

Krunker.io er et hurtigt pixeleret first-person shooter. I dette browserspil falder spillerne ned i en pixeleret verden og kæmper mod andre spillere fra hele verden.

Kan jeg spille Krunker.io i fuld skærm?

Spil Krunker i fuld skærm ved at trykke på ikonet for fuld skærm. Du kan finde ikonet for fuld skærm i nederste højre hjørne af spillet.

Hvordan kan jeg tilmelde mig en Krunker-server?

På hovedskærmen kan du trykke på "Server browser". Det åbner en liste over servere, ordnet efter placering. Det anbefales at vælge en server, der er tæt på din base, for at minimere latenstiden.

Hvem har skabt Krunker.io?

Krunker er lavet af Sidney de Vries, som tidligere har lavet andre .io-spil som MooMoo.

Kan du downloade Krunker.io?

Krunker er et webbrowser-spil. Det betyder, at du ikke behøver at downloade det, men at du kan spille det i en webbrowser som Chrome eller Firefox.

Gameplay-video

Reklame
Steam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame