Logo CrazyGames.com

Krunker

Bedømmelse:
9,1
(415.438 stemmer)
Udvikler:
Yendis Entertainment
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Steam

Krunker (.io) er et hurtigt pixeleret første-person-shooter-spil. I dette spil falder spillerne ned i et pixeleret landskab for at kæmpe mod andre spillere fra hele verden. Dette spil kan spilles afslappet for at fordrive tiden, eller seriøst i konkurrence mod andre indædte Krunker-fans.

Krunker.io Gameplay

Deltag i den hektiske og hæsblæsende action i Krunker.io. Det minder om de almindelige FPS-spil som Counter-Strike, og reaktionshastighed og sigte er dit største aktiv. Bevæg dig hurtigt for at undgå ild, og skyd skarpt for at nedlægge din fjende med ren præcision. Du kan hoppe ind i et spil med det samme for at få øjeblikkelig action, eller du kan vælge brugerdefinerede spiltilstande i servermenuen.

Klasser

Hvor du kæmper, kan du vælge mellem en af 11 forskellige klasser, som f.eks. detektiv, rocketeer, agent, runner, Bowman og hunter. Hver klasse har en anden stil og et andet outfit. Desuden har hver type et forskelligt primært og sekundært våben. Triggerman bærer f.eks. en stormriffel og en pistol. Vælg en klasse, der passer til din spillestil, eller mestr dem alle.

Våben

Suden de forskellige klassetyper har dette spil også en række fantastiske våben. Vælg mellem dødbringende våben som f.eks. en angrebsriffsriffel, snigskyttegevær, haglgevær, revolver eller endda akimbo uzis. Våben kan være afbalancerede eller have en særlig dominerende styrke. Snigskyttegeværet har f.eks. et sigte og høj ildkraft til at nedlægge fjender hurtigt, men du skal sigte præcist, for at det er effektivt.

Kort

Krunker.io har et stort udvalg af kort, der er skabt af både spiludviklerne og fans. Brugerne kan indsende egne kortkreationer, hvilket resulterer i hundredvis af kort at vælge imellem. Kreativiteten i kortdesignene er fantastisk. Du kan spille på alt fra klippefyldte lavalandskaber til gamle aztekiske pyramider.

Slutteligt kan spillerne følge deres resultater i den sociale sektion, som indeholder leaderboards og andre statistikker. Se om du kan få en plads på leaderboardet i dag med dine FPS-spilfærdigheder.

Udgivelsesdato

Krunker blev udgivet i juni 2018 og bliver løbende opdateret med nyt indhold.

Funktioner

  • 11 forskellige klasser, der passer til din spillestil
  • En enkel, klar æstetik for ren synlighed
  • Holder fast ved rødderne af det oprindelige FPS-spil
  • Hundredvis af tilpassede servere og kort
  • Hurtig action med fokus på færdigheder

Platforme

Krunker er et webbrowser-spil. Det blev oprindeligt lavet til computere, men er nu også tilgængeligt på mobile enheder som iOS- og Android-enheder. Derudover har spillet også været udgivet til Steam siden februar 2021. Hvis du kan lide at spille Krunker, kan du tjekke vores andre .io spil for flere hurtige skydespil som Shell Shockers.

Udvikler

Krunker er lavet af Sidney de Vries, som tidligere har lavet andre .io-spil som MooMoo.

Spil-tips

  • Afprøv forskellige våben og forfine dit valg til dem, du spiller bedst med.
  • Se dig omkring og gennemsøg områder ofte for at vurdere, om der er fjender til stede.
  • Øv dig! Det'er den eneste måde at udvikle professionelle FPS-gamer-færdigheder.
  • Du kan deltage i et bestemt Krunker-spil ved at klikke på join og indtaste spillets URL eller kode.
  • Spillet har merchandise til hardcore fans, find det her!

FAQ

Hvad er Krunker.io?

Krunker.io er et hurtigt pixeleret first-person shooter. I dette browserspil falder spillerne ned i en pixeleret verden og kæmper mod andre spillere fra hele verden.

Kan jeg spille Krunker.io i fuld skærm?

Spil Krunker i fuld skærm ved at trykke på ikonet for fuld skærm. Du kan finde ikonet for fuld skærm i nederste højre hjørne af spillet.

Hvordan kan jeg tilmelde mig en Krunker-server?

På hovedskærmen kan du trykke på "Server browser". Det åbner en liste over servere, ordnet efter placering. Det anbefales at vælge en server, der er tæt på din base, for at minimere latenstiden.

Hvem har skabt Krunker.io?

Krunker er lavet af Sidney de Vries, som tidligere har lavet andre .io-spil som MooMoo.

Kan du downloade Krunker.io?

Krunker er et webbrowser-spil. Det betyder, at du ikke behøver at downloade det, men at du kan spille det i en webbrowser som Chrome eller Firefox.

Reklame
Steam Store Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame