Ludo Hero

15.762
bedømmelser
7,8

Spil det originale Ludo-brætspil online i Ludo Hero. Du kan spille mod computeren eller med andre spillere fra hele verden. Vælg mellem en række avatarer, og deltag i dette spændende knock-out-løb til midten!

Sådan spiller du Ludo Hero

Regler

Ludo er et strategisk multiplayer-spil, der er sjovt at spille for alle aldre. For at spille denne originale version af Ludo skal du først kaste en sekser på terningen for at få en af dine brikker på spillepladen. Derefter skal du kaste terningen igen for at flytte din token rundt på spillepladen. Til sidst kommer du tilbage rundt om brættet og begynder at gå ind i midten. Når du når frem til midten med alle fire brikker, har du vundet spillet!

Strategi

Selv om Ludo er et simpelt spil, der i høj grad er afhængig af held, skal du stadig tænke strategisk. Du kan f.eks. sende andre spilleres brikker tilbage til starten ved at lande på dem. Der er dog beskyttede felter annoteret med et stjernesymbol, som forhindrer spillere i at tage brikker på dem. Du kan bruge disse som et sikkert sted, indtil andre spillere passerer forbi, og derefter forsøge at slå til med et heldigt kast. Du skal tænke over, hvilke træk du skal foretage hvornår, især hvis du har flere tokens i spil.

Mere online brætspil

Brætspil er den klassiske måde at have det sjovt med venner og familie på en regnvejrsdag. Med online brætspil kan du gøre det på afstand og også spille mod computerstyrede modstandere eller mod spillere fra hele verden som i Ludo Hero. Nogle fremragende online brætspil omfatter:

PaperGames.io - Dette unikke onlinespil er en all-round samling af klassiske titler som Connect 4 og Tic-Tac-Toe.

Checkers Online - Det klassiske brætspil Checkers kan spilles online med spillere over hele verden.

Uno Online - Dette vildt populære og sjove kortspil kan spilles online med venner og familie.

Funktioner

  • Spil online med op til fire spillere fra hele verden!
  • Skift avatarer og navne for at skille dig ud
  • Det originale Ludo-brætspil
  • Vej egnet til spillere i alle aldre
  • Er også tilgængelig offline

Udgivelsesdato

Juni 2019

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame