Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Water Wars

Bedømmelse:
9,2
(38.291 stemmer)
Udvikler:
Martian Games
Udgivet:
april 2019
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Water Wars er et fantastisk multiplayer-skibsspil, hvor du skal arbejde som en del af et hold i en episk kamp om at erobre flaget. Forsvar din egen vandbase og infiltrer din fjendes base. Gør dig klar til at kæmpe på det åbne hav. Brug strategi og teamwork til at erobre flaget så mange gange som muligt og prøv at vinde i Water Wars!

Grafik og gameplay

Grafikken i water wars er fantastisk. Kortene ser fantastiske ud, og hvert hold har kampstationer, som de skal forsvare. Modstanderholdet vil forsøge at erobre flaget fra din base. Du skal forsvare det, men forsøge også at erobre fjendens flag.

Din avancerede jetski er udstyret med dødbringende vandkanoner, der affyrer eksplosive projektiler. Brug disse til at eliminere dine modstandere og forhindre dem i at erobre dit flag. Glem ikke også at bruge din jetskis boost. Dette giver dig en episk fartbølge og gør det muligt for dig at indhente eller undvige fjender.

Multiplayer

Når du spiller dette vandkrigsspil, kan du oprette din egen lobby og vælge, hvilke kort du vil spille. Alternativt kan du deltage i et rum, der allerede er åbent. Dette giver dig mulighed for også at spille med venner, så I kan arbejde sammen i sjove multiplayer-kampe.

Udgivelsesdato

April 2019

Udvikler

Martian Games har lavet dette spil. Du kan også tjekke deres andre fede multiplayer-spil ud, såsom Air Wars 2 og SocCar!

Funktioner

  • Spillet om at erobre flaget med en fantastisk oplevelse af bådslag
  • 3D cool grafik
  • Stort smukt vandområde med øer i nærheden
  • To hold: rød og blå
  • Købbare opgraderinger for at gøre din båd stærkere
  • Du kan spille spillet i fuld skærm for en maksimal oplevelse

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame