Dræbespil

Det mest populære drabsspil er Murderer. Det er et first-person multiplayer-spil inspireret af Among Us. Der vælges en morder tilfældigt, og resten af spillerne skal finde ud af det og forsøge at stoppe ham ved hjælp af dødbringende magt.

Shoot to Kill

Siden våben er det blevet meget nemmere at dræbe, siden våben blev indført. Resultatet er en hel genre af fantastiske skydespil.

Se Anti-Terrorist Rush 3 og brug dine våben til at decimere terroristiske snemænd i dette spændende 2D-platformspil. Hvis du foretrækker online FPS-spil, er Pixel Gun Apocalypse 2 måske mere din foretrukne stil med sit hurtige arena-gameplay.

Mere spil

Hvis du hellere vil gå på dyrejagt i stedet, kan du prøve Stabfish.io. I dette online .io-spil spiller du som en haj, der kæmper mod andre for at blive havets hersker. Gennemse Killing Games-samlingen for at finde flere relaterede spil!


FAQ

Hvad er de mest populære Dræbespil?

 1. Slash Royal
 2. Horde Killer: You vs 100
 3. Murderer
 4. Stabfish.io
 5. Stickman Supreme Duelist 2
 6. Stabfish 2
 7. Bank Robbery
 8. Zombies Shooter: Part 2
 9. Sift Heads World Ultimatum
 10. Warlords 2: Rise of Demons

Hvad er de bedste Dræbespil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Stabfish.io
 2. Stabfish 2
 3. Pocket Battle Royale
 4. Gangsters
 5. Stickman Bullet Warriors

Vi har samlet 154 af de bedste gratis online dræbespil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye dræbespil såsom og top dræbespil såsom Slash Royal, Horde Killer: You vs 100 og Murderer.
Vis mere