Hajspil

Hajer er de mest frygtede rovdyr i vores oceaner og have. Hajer kan være virkelig dødbringende og skræmmende, men de er også majestætiske og vidunderlige skabninger. Vi har alle sammen set film som Jaws og Into the Deep og er blevet forbløffet over, hvad hajer kan gøre, så hvorfor ikke prøve nogle af vores fantastiske hajspil?

Hungry Shark Arena er et online .io-spil lavet af Ubisoft, hvor du dræber og spiser dine modstandere for at vokse og blive havets største rovdyr.

Shark Simulator Beach Killer er et andet sjovt hajspil, hvor du kan slippe ødelæggelsen løs på en intetanende strandbefolkning med en række blodtørstige hajer. Gun Shark: Terror of Deep Water er derimod et episk hajplatformsspil, hvor du skal samle mønter og undvige ubådsmissiler! Hvis du er fascineret af disse rovdyr fra dybet, vil du simpelthen elske vores hajspil!


Vi har samlet 19 af de bedste gratis online hajspil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye hajspil såsom og top hajspil såsom Stabfish 2, Stabfish.io og Miami Shark.
Vis mere