Powerline.io

7.931
bedømmelser
8,3

Spil som en glødende elektricitetsledning i Powerline.io, et multiplayer Snake-inspireret .io spil. Denne elektriske kamp finder sted i en arena, hvor du er oppe imod andre Powerlines. Ødelæg dem og saml deres energikrystaller for at blive større!

Sådan spiller du Powerline.io

Oplev

Det er ikke let at overleve som en enkelt el-ledning, men det er det, som dette spil handler om. Ligesom Snake, dør du, hvis du bevæger dig hovedkulds ind i dig selv, andre spillere eller grænsen. Hvis du vil have de lækre energikrystaller og blive den ultimative Powerline, er du nødt til at fange andre spillere, så de går hovedkulds ind i dig. Derefter kan du spise deres overskydende energi for at vokse i størrelse og score flere point.

Vækst

Kæmp videre for energikrystaller for at opnå en højere form. Du kan vokse i det uendelige, så længe du kan overleve, men vær advaret: Hvis du når toppen af ranglisten, bliver du elkongen! At være konge markerer dig over for alle de andre sultne Powerlines, som kan forsøge at vælte dig, kongen, og forbruge al din energi.

Boost

Når du kommer tæt på andre Powerlines, får du en bølge af elektricitet, som du kan bruge til at booste. Jo længere du kan blive ved en anden Powerline, desto hurtigere boost. Hvis du er hurtig, kan du bruge det til at få en fordel over andre spillere og fange dem!

Chat

Powerline.io har en chatfunktion, som du kan bruge til at kommunikere med andre Powerlines. Brug T for at få adgang til forskellige sætninger, som du kan rette mod andre spillere.

Platforme

Dette spil er tilgængeligt som et webbrowser-spil, som en Android-app og som en iOS-app.

Udvikler

Profusion Studios laver Powerline.io. De udvikler også andre populære .io-spil som Wings.io.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame