Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Offroad Island

Bedømmelse:
8,9
(48.746 stemmer)
Udgivet:
marts 2024
Sidst opdateret:
april 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassificering:

Offroad Island er en realistisk offroad-køresimulation med lastbiler, trailere, quads, cykler og meget mere. Udforsk tre åbne verdener, saml mønter til stunts, og gennemfør prøver for at få større belønninger. Er du klar til at tage på offroad-rejse?

Sådan spiller du

Udforsk 3 åbne kort

Der er tre åbne verdenskort at udforske i Offroad Island. Fra det stunt-centrerede Woodlands til de tætte skove i MuddyHill - hvert kort har unikke terræner og udfordringer, så sørg for at udforske dem alle!

Gennemse og køb køretøjer

Sammen med tre spændende verdener at udforske er der en samling af fantastiske køretøjer, fra Cherokees til hotrods og Hummers. Du kan køre disse fantastiske klassikere, men du kan også købe quads, SxS, crawlere, cykler og endda tilføje en trailer til dit køretøj. Gennemse de førsteklasses køretøjer for et udvalg af tilpassede motorer.

Tilpas alle aspekter af dine køretøjer

Når du har købt et køretøj, vil du opdage omfattende tilpasningsmuligheder. På den æstetiske side kan du tilpasse næsten alle aspekter af karosseriet, tilføje nye fælge og dæk og male dit køretøj i nye farver. Hvis du vil forbedre ydeevnen, kan du ændre alt fra vægten til motorkraften og gearkassen og derefter finjustere hver komponent i tuningsmenuen.

Nyd fantastisk realisme

Offroad Island har fremragende grafik og fysik. Dine hjul graver sig ned i jorden og river snavs op, som maler din bil. Affjedringen reagerer dynamisk på terrænet. Der er en række forskellige terræner, som opfører sig forskelligt i forhold til dit køretøj, hvilket skaber en køreoplevelse, der føles barsk og realistisk.

Flere spil som dette

Når din Offroad Island-rejse er slut, kan du tjekke nogle flere af vores gratis roaming-bilspil. To andre populære valg er Drift Hunters og Smash Karts.

Udgivelsesdato

Marts 2024

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

29. apr. 2024

Gameplay-video

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame