Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Eggy Car

Bedømmelse:
8,4
(6.679 stemmer)
Udvikler:
Beedo Games
Udgivet:
juli 2022
Sidst opdateret:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Eggy Car er et afslappet spil, hvor du kører en bil med et løst æg over kuperede veje. Når ægget falder ud af din bil, går det i stykker, og spillet slutter. RIP! Saml power-ups for at hjælpe dig med at komme videre. Held og lykke og god fart æggesoldat.

Sådan spiller du Eggy Car

Et ægsempel på dårlig sikkerhed

Eggy Car understreger vigtigheden af at sætte en sikkerhedssele på dit æg, når du rejser. Desværre er Eggy Car en dårligt designet bil, der ikke opfylder sundheds- og sikkerhedsstandarderne.

Brug kontrollerne omhyggeligt

Ud over at være usikker har denne bil et meget følsomt speeder og bakgear. Brug gashåndtaget forsigtigt til at manøvrere over ujævnhederne, uden at humpty dumpty flyver ud af bilen og knækker på vejen.

Slå din højeste score

Når det uundgåelige æg-drop sker, får du en score baseret på, hvor langt du kørte, inden det levende æg mødte sin tragiske død. Bliv ved med at spille for at forsøge at slå din tidligere bedste score!

Saml mønter og belønninger op

Du vil lægge mærke til mønter og power-ups, efterhånden som du kommer længere. Saml power-ups op for at hjælpe dig med at komme så langt som muligt uden at forstyre lasten. Du kan bruge mønterne til at købe nye køretøjer med unikke design, der kan hjælpe dig med at komme længere end tidligere.

Flere æg!

Fejr påsken på den traditionelle måde og spil Eggy Car i dag! Du kan spille Eggy Car gratis på desktop og mobile enheder her på CrazyGames. Gennemse vores bilsamling for mere eller tjek andre æg-spil som Bouncy Egg.

Funktioner

  • Hold ægget i bilen
  • Kør over bakkerne og langt væk
  • Saml mønter for at købe nye biler
  • Fejr påsken i dette vanskelige spil

Udgivelsesdato

Februar 2019

Udvikler

Beedo Games udviklede Eggy Car.

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

20. jul. 2023

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame