Logo CrazyGames.com

Paper Minecraft

1.126.806
bedømmelser
9,0

Paper Minecraft bringer det legendariske Minecraft ind i en 2D-verden. Vælg din figur og foretrukne spiltilstand for at komme i gang med det sjove! Dette Scratch-spil indeholder de klassiske overlevelses- og kreative tilstande fra den originale Minecraft-spil.

Spil det bedste 2D Minecraft-spil

Om Paper Minecraft

Hvis du er på denne side, er der stor sandsynlighed for, at du ikke har brug for nogen introduktion til, hvordan Minecraft fungerer. Spillet er en fast bestanddel af enhver moderne gamers kost. Tja, Paper Minecraft er stort set det samme, men foregår på et 2D-plan som Terraria. Hvis du virkelig aldrig har spillet Minecraft før, kan du se her, hvordan det fungerer...

Kreativ tilstand

Der er et ubegrænset antal værktøjer og byggematerialer til rådighed i den kreative tilstand. Du kan flyve rundt i biomerne og udforske forskellige terræner som skove, vand, klipper og marker. Denne spiltilstand er perfekt, hvis det eneste du vil gøre er at bygge seje ting og dele dine kreationer uden at skulle bekymre dig om at overleve.

Overlevelsestilstand

Overlevelsestilstand kræver dygtighed og opfindsomhed for at overleve. Du starter med ingenting i denne tilstand og skal bruge naturen til at beskytte dig selv mod de monstre, der strejfer rundt om natten. Du skal opdrætte dyr og afgrøder for at skaffe dig føde, udvinde ressourcer for at skabe våben og bygge forsvar for at beskytte dig selv.

Funktioner

  • Det ultimative gratis 2D Minecraft-spil
  • Har overlevelses- og kreative spiltilstande
  • Byg, skab og overlev i dette fantastiske browserspil
  • Den originale Paper Minecraft fra bunden

Platform

Paper Minecraft er et webbrowser-spil. Det er lavet med Scratch, et fantastisk gratis værktøj, der er udviklet på MIT for at lære at udvikle spil.

Udvikler

Dette spil er lavet af en fan af det populære Minecraft-spil, der er udviklet af Mojang. Denne version er lavet af Griffpatch, du kan tjekke udviklerens YouTube-kanal.

Udgivelsesdato

maj 2013 (løbende opdateret siden da)

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvem har lavet Paper Minecraft?

Paper Minecraft er udviklet af YouTuber og Scratch-udvikler Griffpatch.

Hvor kan jeg spille spil som Paper Minecraft?

Hos CrazyGames har vi en samling af gratis Minecraft-spil.

Er Paper Minecraft ligesom det originale Minecraft?

Paper Minecraft minder meget om det originale spil, men grafikken er i 2D.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame