Logo CrazyGames.com

Paper Minecraft

1.070.490
bedømmelser
9,0

Paper Minecraft er en 2D-version af det legendariske byggespil Minecraft. Før du starter et spil, kan du vælge en række forskellige karakterskins og spiltilstande. Overlevelsestilstanden kræver dygtighed og opfindsomhed - du skal samle ressourcer og mad for at holde dig i live og bygge en bosættelse til dig selv at bo i. Som i de fleste minecraft-spil vil du også støde på dyr og forskellige terræner såsom skove, vand, klipper og marker. Udvind sten og træ for at lave værktøj, og brug disse værktøjer til at udvinde mere avancerede materialer til at bygge strukturer med.

Suden overlevelsestilstanden kan du også spille den kreative tilstand - denne spiltilstand giver dig mulighed for at bruge din fantasi til at bygge praktisk talt alt, hvad du kan finde på. Brug en række forskellige materialer til at bygge f.eks. byer, slotte og hele verdener. Hvis du har lyst, kan du også indlæse forudbyggede kort, som andre spillere har skabt! Træd ind i 2D-verdenen Paper Minecraft i dag og begynd at bygge!

Funktioner

  • 2D-grafik
  • 2 forskellige skins
  • Masser af tilpassede kort fra andre spillere
  • Masser af ressourcer og værktøjer

Platform

Paper Minecraft er et webbrowser-spil. Det blev lavet ved hjælp af Scratch, et fantastisk gratis værktøj, der er udviklet på MIT for at lære at udvikle spil.

Udvikler

Dette spil er lavet af en fan af det populære Mojang-udviklede Minecraft-spil. Denne version er lavet af Griffpatch, du kan tjekke udviklerens YouTube-kanal.

Udgivelsesdato

Maj 2013 (opdateret løbende siden da)

FAQ

Hvem har lavet Paper Minecraft?

Paper Minecraft er udviklet af YouTuber og Scratch-udvikler Griffpatch.

Hvor kan jeg spille spil som Paper Minecraft?

På CrazyGames har vi en samling af gratis Minecraft-spil.

Er Paper Minecraft ligesom det originale Minecraft?

Paper Minecraft minder meget om det originale spil, men grafikken er 2D.

Gennemgang

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame