Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Tower Defense Clash

Bedømmelse:
8,7
(39.157 stemmer)
Udgivet:
august 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Tower Defense Clash er et tårnforsvarsspil, hvor du beskytter et slot mod vedvarende angreb udefra. Placer dine tårne, opgrader dem, og hold horden væk fra slottet. Gå igennem de unikke niveauer. Det handler om at tænke fremad!

Sådan spiller du

Påbegynd din rejse

Start din rejse som en mester i tårnforsvar, der har til opgave at forsvare en række slotte mod det nært forestående angreb. På denne rejse vil du kæmpe mod forskellige fjender, bygge og opgradere solide forsvar samt bruge forskellige episke trylleformularer til at knuse de angribende horder.

Forbered dit forsvar

Start det første niveau og spring ind i handlingen. Der er en køleperiode, hvor du kan planlægge din strategi og bygge forsvar, inden hver bølge af fjender. Hvert forsvar har en unik evne, såsom langtrækkende bueskydning eller brede stenkast. Vælg klogt, hvor du placerer hvert tårn.

Opgrader og brug trylleformularer

Hver besejret fjende giver dig guld i lommen i realtid. Brug det guld under kampen til at placere flere tårne og opgradere de eksisterende. Brug dine trylleformularer på store grupper af fjender for at stoppe dem i deres spor.

Avancer til uudforskede områder

Gå videre ad stien mod sejr og ind i nye terræner og mere udfordrende kampe. Når du når de senere niveauer, venter der unikke forsvar og et arsenal af nye trylleformularer. Du får tildelt en stjernebedømmelse for hvert niveau, du fuldfører. Du kan gense niveauer, hvis du ønsker at forbedre din score!

Flere spil som dette

Tårnforsvarsspil er utroligt vanedannende og nogle af de bedste gratis spil, du kan spille på nettet. Når du har kæmpet nok mod uhyrer i Tower Defense Clash, så kig også på Tower Swap og det originale Bloons Tower Defense 4.

Udgivelsesdato

marts 2023

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame