Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Minecraft Classic

Bedømmelse:
8,6
(686.815 stemmer)
Udgivet:
maj 2019
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Klassificering:
Wiki-sider:

Minecraft Classic er en online version af det berømte åbne sandkassespil. Det er en genindspilning af det originale Minecraft og blev udgivet til 10-årsdagen af udvikleren Mojang. I spillet kan spillerne bygge i kreativ tilstand ved hjælp af 32 tilgængelige blokke. Spillet har en multiplayer-funktion, så du kan spille med op til 8 venner.

Historie

Minecraft blev første gang udgivet til offentligheden den 17. maj 2009. I dag udgives det i nøjagtig samme tilstand som ved den første udgivelse. Det betyder, at der kun er 32 blokke, som du kan bygge med, og alle de oprindelige fejl er med! Så hvis du er vant til den nyeste version, kan det være noget af et chok at se, hvordan spillet har udviklet sig. For at citere Tom Stone fra Mojang "Med kun 32 klodser at bygge med, alle de oprindelige fejl og et (inter)ansigt, som kun en mor kan elske, er Minecraft 2009 endnu mere herligt, end vi huskede!"

Version

Den klassiske version var det første udviklingsstadie, hvor nogle af versionerne blev frigivet til offentligheden. Den blev oprindeligt kaldt "Minecraft Alpha". Det er altså versionen før alle opdateringer og udvidelser.

 • Til at begynde med har du kun 32 blokke, så din byggekapacitet vil være begrænset.
 • Der er ingen monstre eller fjender i denne version. Så der er ingen grund til at bekymre dig, om du'vil være hjemme før mørket falder på.
 • I de gamle dage var sandblokke sjældne og optrådte kun på strande med en blok tykkelse på én blok. Så du skal ikke spilde dine sandblokke!
 • I den klassiske version svinger karakterens arme vildt rundt, når du går. Det'er hylende morsomt!

Siden sin første udgivelse er Minecraft et af de mest populære videospil nogensinde. I dag er det et af de bedste mobilspil i Google Play Store og Apple Store! Det har også udløst en hel kategori af spil. Spillet blev i 2014 købt af Microsoft for 2,5 milliarder dollars.

Udgivelsen af Minecraft Classic har givet spillet en genopblomstring. Den kreative tilstand giver spillerne mulighed for at bygge alt, hvad de kan forestille sig. Måske et slot komplet med voldgrav og fungerende vindebro. Måske et kæmpe bylandskab komplet med skyskrabere og offentlige parker. Mulighederne er uendelige, og spillet har en fantastisk lang levetid.

Sociale kanaler

Dette spil er blevet endnu mere populært på grund af kendte YouTubers som PewDiePie og Lazarbeam, der skaber klassisk indhold til Minecraft. Disse videoer tiltrækker millioner af visninger og hjælper spillerne med at lære om spillet. Hvorfor ikke hoppe i kreativ tilstand og give denne klassiker en chance?

Udgivelsesdato

Maj 2019

Udvikler

Dette spil er lavet af Mojang, et svensk spiludviklerstudie med base i Stockholm.

Funktioner

 • Gratis online multiplayer-version af det klassiske Minecraft
 • Tre verdensstørrelser
 • Flere muligheder for blokke
 • Neglesystem
 • Fuldskærmstilstand tilgængelig

Platforme

 • Webbrowser
 • Android
 • iOS

FAQ

Kan man spille Minecraft Classic gratis?

Ja. Minecraft Classic er et helt gratis spil!

Har du brug for at downloade Minecraft?

Du kan spille Minecraft Classic online på CrazyGames.com. Du behøver ikke at downloade eller installere noget.

Hvordan spiller man Minecraft online?

 1. Gå til CrazyGames.com, og vælg Minecraft Classic
 2. Vælg et brugernavn og klik på start
 3. Start med at bygge
 4. Vælg 'Controls' for at tjekke alle de forskellige kontroller

Hvem har lavet Minecraft Classic?

Minecraft er lavet af Mojang, et svensk spiludviklerstudie med base i Stockholm.

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame