Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Blok-spil

Træd ind i klodsernes verden

Klodser er en central komponent i mange spil og i verden som helhed. Livets byggesten, murstenene, der opbygger civilisationen, atomerne, der udgør universet, og endelig de virtuelle 3D-blokke, vi bruger til at bygge vores overlevelseshytte den første nat i Minecraft.

Blok-baserede eventyr

Udforsk voxel-baserede verdener i en række spil med Minecraft-tema. Minecraft skabte en enorm verden af blokspil, som stadig vokser i dag. Det er så tilfredsstillende at bevæge sig gennem simple blokverdener, og det belaster ikke din enhed, så du kan spille dem på de fleste desktop- og mobile enheder uden at opleve performanceproblemer.

Det mest populære spil i denne genre er Bloxd.io, et web-spil i Roblox-lite-stil med forskellige minispil som Bloxdhop. Andre blokagtige eventyrspil inkluderer Voxiom og Paper Minecraft, en 2D-version af det klassiske Minecraft med alle funktionerne.

Blok-puslespil

Mange puslespil bruger kvadratiske blokke i en eller anden form, om det er det originale Tetris eller noget mere moderne som Blocks Fill Tangram eller 2048-spil. Et andet populært puslespil i denne genre er Samegame, hvor du matcher farvede blokke for at fjerne dem. Hvis vi bruger den generelle definition af blokke, kan vi også sige, at mahjong passer meget godt ind i denne kategori. Udforsk den komplette samling for at få mere sjov med blokke!


Spil den bedste online Blok-spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Bloxd.io og mange flere lige nu!
Vis mere