Logo CrazyGames.com

Geometry Dash

Bedømmelse:
8,7
(342.465 stemmer)
Udgivet:
maj 2016
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassificering:

Geometry Dash Online er et gratis side-scrolling platformer, der spilles i synkronisering med musikalske rytmer. Groove dig over og under forhindringer for at holde den musikalske dynamik i gang. Hvis du glider ud, er det tilbage til begyndelsen!

Sådan spiller du

I Geometry Dash Online bevæger kvadratet sig af sig selv. Alt du skal gøre er at klikke for at hoppe, når det er nødvendigt, og bruge op/ned til at styre køretøjer. Måden du undgår forhindringer på er ofte synkroniseret med rytmen, så sørg for at lyden er tændt, og nyd oplevelsen!

Når du bevæger dig gennem banerne, er der forskellige sektioner med fede nye melodier, farver og evner, der kræver ekstra opmærksomhed. Det er en fantastisk musikalsk rejse!

Geometry Dash historie

Ifølge udvikleren startede Geometry Dash uden en klar vision. Det kunne have bevæget sig i alle mulige retninger. Det startede bare som en skabelon med en terning, der kunne styrte ned og hoppe.

Da spillet blev lanceret første gang, hed det Geometry Jump og havde kun syv baner. Senere blev det omdøbt til "Geometry Dash." I øjeblikket er der fire gratis versioner af spillet, hvoraf den ene er "Geometry Dash Lite," som nu indeholder de første 13 niveauer fra den fulde version.

Reviews

Spillet har fået positive anmeldelser fra kritikerne. Softpedia roste spillets stil og sagde: "Selv om det kan blive lidt frustrerende nogle gange, kan du altid gennemføre stadierne ved hjælp af øvelsestilstanden og derefter springe ud i de mange forskellige brugergenererede baner."

Mere spil som dette

Geometry Dash-spil

Hvis du kan lide at spille Geometry Dash gratis i din webbrowser, kan du tjekke disse spin-off-titler:

Geometry Dash Bit by Bit

Geometry Dash Neon World

Geometry Neon Dash

Geometry Dash Subzero

Musikspil

For mere musik, der spilles i takt med musikalske rytmer, kan du tjekke FNF, et populært freestyle-musikspil. Hvis du vil have lidt fjollet sjov, kan du få masser af underholdning med Blob Opera!

Spil-tips

Det bedste råd er at time dine bevægelser i takt med musikken. Vær rolig. Spillet bliver meget nemmere, hvis du ikke er stresset! Øv dig! Med tiden vil du opsamle de subtile bevægelser, du skal bruge for at komme længere. Del dine resultater med andre, og lær af andre gamere.

Funktioner

  • Udfordrende niveauer, der varierer i sværhedsgrad fra svær til næsten umulig
  • Enkle kontroller gør spillet intuitivt at lære fra starten
  • Udmærket musik, der tvinger dig til at nå den næste del af banen
  • Sjovt gameplay synkroniseret med rytmen!

Platforme

Geometry Dash er tilgængelig på alle platforme: web, Android, iOS og Windows-telefoner.

Udvikler

Spillet blev skabt af RobTop games til mobilen, før det blev porteret til PC som Geometry Dash Online.

Denne Scratch-version er lavet af Griffpatch.

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame