Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Geometry Game

Bedømmelse:
8,6
(718.427 stemmer)
Udgivet:
maj 2016
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Geometry Dash Online er et gratis side-scrolling platformspil, der spilles i takt med musikalske rytmer. Groove dig over og under forhindringer for at holde den musikalske fremdrift i live. Hvis du kommer til at lave en fejl, starter du forfra!

Dette spil blev vores familieobsession under lockdown, men vi er for nylig vendt tilbage for at spille det. Kombinationen af enkle kontroller og et højt niveau af udfordring gør det sjovt for os alle at nyde. Da spillet følger musikken, er det også en god måde at udvikle børns sans for timing og musikalitet. Nogle gange spiller vi det endda, når børnene er puttet, for at se om vi kan forbedre vores færdigheder inden næste gang hele familien spiller.

Anmeldt af FamilyGamingDatabase.

Sådan spiller du

Firkanten bevæger sig af sig selv i Geometry Dash. Alt hvad du skal gøre er at klikke for at hoppe, når det er nødvendigt, og bruge op/ned-pilen til at styre køretøjer. Måden du undviger forhindringer på er ofte synkroniseret med rytmen, så sørg for at have lyden tændt og nyd oplevelsen!

Mens du bevæger dig gennem niveauerne, vil der være forskellige sektioner med nye fede melodier, farver og evner, der kræver ekstra opmærksomhed. Det er en fantastisk musikalsk rejse!

Geometry Dash Historie

Ifølge udvikleren RobTop startede Geometry Dash uden en klar vision. Det kunne bevæge sig i enhver retning. Det startede som en skabelon med en kube, der kunne kollapse og hoppe, og det udviklede sig til det fantastiske spil, det er i dag.

Da spillet først blev lanceret, hedder det Geometry Jump og havde kun syv niveauer. Senere blev det omdøbt til "Geometry Dash". I øjeblikket findes der fire gratis versioner af spillet, hvoraf en af dem er "Geometry Dash Lite", der nu inkluderer de første 13 niveauer fra den fulde version.

Anmeldelser

Spillet har modtaget positive anmeldelser fra kritikere. Softpedia roste spillets stil og sagde, "Selvom det kan være lidt frustrerende til tider, kan du altid fuldføre banerne ved at bruge øvelsestilstanden og derefter hoppe ind i de mange forskellige bruger-genererede niveauer."

Geometry Dash Spil

Hvis du kan lide at spille Geometry Dash gratis i din webbrowser, så prøv Geometry Dash Subzero.

Musikspil

Hvis du er interesseret i flere spil, der spilles i takt med musikalske rytmer, så tjek FNF, et populært musikalsk freestyle-spil. Hvis du vil have lidt fjollet sjov, så vil Blob Opera give masser af underholdning!

Spiltips

Det bedste tip er at timere dine bevægelser i takt med musikken. Vær rolig. Spillet bliver meget lettere, hvis du ikke er stresset! Øv dig! Med tiden vil du blive bedre til at udføre de subtile bevægelser, der får dig længere. Del dine præstationer med andre og lær af andre spillere.

Funktioner

  • Udfordrende niveauer, der varierer i sværhedsgrad fra svært til næsten umuligt
  • Enkle kontroller, der gør spillet intuitivt at lære fra starten
  • Fremragende musik, der presser dig til at nå næste del af banen
  • Sjovt gameplay synkroniseret med rytmen!

Platforme

Geometry Dash er tilgængelig på alle platforme: web, Android, iOS og Windows-telefoner.

Udvikler

Spillet blev skabt af RobTop games til mobil, før det blev portet til pc som Geometry Game.

Denne Scratch-version er lavet af Griffpatch.

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame