Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Èn-spiller-spil

Populære spil til 1 spiller

Så du vil gerne spille solo? Nogle af de mest medrivende spil er historiedrevne singleplayer-spil. Der er også masser af spil til én spiller, der er vanedannende nok til at synke en time ned i uden at opdage det.

Et af disse spil er Moto X3M, et totalt klassisk webspil, hvor du styrer en stuntcykel og overvinder forskellige forhindringer.

Hvis du er den kreative type, er Paper Minecraft en cool 2D-fortolkning af det legendariske originale spil. Du kan spille på stort set samme måde som i originalen, og der er masser af spillerskabte kort, som du kan udforske og opdage!

Mange idle spil er gode små projekter at arbejde på solo. I Babel Tower får du f.eks. ansvaret for et bibelsk tårnbyggeri og skal styre arbejderne og ressourcerne. Det er et super vanedannende og sjovt spil at arbejde på, og det kræver ikke 100 % af din opmærksomhed for at gøre fremskridt.

Mere spil til én spiller

Der er spilgenrer, der overvejende indeholder singleplayer gameplay. Disse spil er perfekte til at spille alene:

Disse sektioner er fyldt med flere 1 spiller spil, som du kan hoppe ud i og fordybe dig i din egen verden.


Spil den bedste online Èn-spiller-spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Helix Jump og mange flere lige nu!
Vis mere