Èn-spiller-spil

Populære spil til 1 spiller

Så du vil gerne spille solo? Nogle af de mest medrivende spil er historiedrevne singleplayer-spil. Der er også masser af spil til én spiller, der er vanedannende nok til at synke en time ned i uden at opdage det.

Et af disse spil er Moto X3M, et totalt klassisk webspil, hvor du styrer en stuntcykel og overvinder forskellige forhindringer.

Hvis du er den kreative type, er Paper Minecraft en cool 2D-fortolkning af det legendariske originale spil. Du kan spille på stort set samme måde som i originalen, og der er masser af spillerskabte kort, som du kan udforske og opdage!

Mange idle spil er gode små projekter at arbejde på solo. I Babel Tower får du f.eks. ansvaret for et bibelsk tårnbyggeri og skal styre arbejderne og ressourcerne. Det er et super vanedannende og sjovt spil at arbejde på, og det kræver ikke 100 % af din opmærksomhed for at gøre fremskridt.

Mere spil til én spiller

Der er spilgenrer, der overvejende indeholder singleplayer gameplay. Disse spil er perfekte til at spille alene:

Disse sektioner er fyldt med flere 1 spiller spil, som du kan hoppe ud i og fordybe dig i din egen verden.


FAQ

Hvad er de mest populære Èn-spiller-spil?

 1. Market Boss
 2. Slash Royal
 3. Moto X3M
 4. Whooo?
 5. Derby Crash 4
 6. Helix Jump
 7. Paper Minecraft
 8. BasketBros
 9. Amazing Strange Rope Police
 10. Sharkosaurus Rampage

Hvad er de bedste Èn-spiller-spil at spille på mobiltelefon og tablet?

 1. Paparazzi Diva: The Mermaid Princess
 2. Doge Miner 2
 3. Moto X3M
 4. Peckin' Pixels
 5. K-pop New Year's Concert

Vi har samlet 312 af de bedste gratis online èn-spiller-spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye èn-spiller-spil såsom og top èn-spiller-spil såsom Market Boss, Slash Royal og Moto X3M.
Vis mere