Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Zombiespil

Spil vores zombie-spil

Hvis du ønsker at overleve zombieapokalypsen, er der gode chancer for, at du får brug for noget hjælp. Heldigvis for dig er der andre mennesker i live, der befinder sig i samme knibe med Zombie Hunters Online. Slut dig sammen med andre for at bekæmpe store skarer af zombier ved hjælp af våben, sprængstoffer og andre sjove genstande! Hvis du er den ensomme soldat-type, kan du selvfølgelig altid tage ud i de fantastiske 3D-gader Call of Zombies. Hold stand mod bølge efter bølge af sultne udøde i dette skræmmende og tilfredsstillende first-person shooter. Kæmp dig hjem efter at være nødlandet på en zombieinficeret planet i Zombotron 2. Brug dine våben, din forstand og endda dele af omgivelserne, mens du arbejder dig gennem mere end 15 baner med 2D-sidescrolling-action!

Andre populære overlevelsesspil omfatter Advanced Pixel Apocalypse 3, Zombocalypse 2 og Resident Evil. Advanced Pixel Apocalypse 3 er et fantastisk FPS-spil, hvor du kan kæmpe mod både mennesker og zombier ved hjælp af et utal af højteknologiske våben. Zombocalypse 2 er derimod et side-scrolling overlevelsesspil, hvor du skal kæmpe mod horder af blodtørstige zombier. Endelig har vi Paper Minecraft - dette giver et spin på det klassiske Minecraft-spil med 2D-grafik og zombieoverlevelses-spilelementer.

Er du stadig vild med platformspil, men trænger du til en historie? Hvorfor så ikke prøve Raze 3? Skyd dig vej forbi grupper af farlige zombier - for ikke at nævne aliens og robotter - mens du bevæger dig gennem en fantastisk historie. Se verden fra fjendens synsvinkel ved at låse op for Alien-kampagnen! Vil du have et zombiespil, der er nemt at spille og sjovt at se på? Zombidle er lige hvad du leder efter! Hop ind i rollen som en zombie-troldmand, mens du ødelægger større og større bygninger - og de mennesker, der befinder sig i dem - med et enkelt klik med musen! Uanset om du ønsker at nedlægge zombier eller blive en fra starten, er der masser af gode måder at gøre det på. Så gør dig klar til at skyde nogle udøde eller spise nogle mennesker. Verden er tydeligvis ikke stor nok til jer alle!

De allerbedste zombie-spil nogensinde

Vi har lavet en oversigt over de bedste zombiespil gennem tiderne. De fleste af disse videospil er funktioner lige her og er gratis at spille!

  • The Walking Dead - et fantastisk adventure-videospil baseret på tegneserien "The Walking Dead" og udviklet af Telltale.
  • Dying Light - et vidunderligt open-world first-person survival horror-spil. Udviklet af Techland og udgivet i januar 2015.
  • Call of duty: zombies - et superfedt first-person shooter udviklet af ideaworks Game studio og en spin-off af Call of Duty-serien.
  • Dayz - et fedt overlevelsesspil udviklet af Bohemia Interactive og efterfølger til "the mod" og "samme navn".
  • The end - et klassisk gammelt gyseroverlevelsesspil fra '80'erne.
  • Left 4 dead - et first-person shooter udviklet af Valve South.
  • Resident evil 2 - et meget nyere survival horrorspil udviklet af Capcom.

Spil den bedste online Zombiespil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Build and Crush og mange flere lige nu!
Vis mere