Logo CrazyGames.com

2048

Bedømmelse:
8,2
(3.896 stemmer)
Udgivet:
december 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

2048 er et browserspil, der kombinerer matematik og puslespil! Gameplayet er baseret på at samle brikker med samme potens af 2, som kombineres og får værdien af deres sum. Målet med spillet er at nå 2048 (den 11. potens af 2). Held og lykke!

2048 er et singleplayer-spil, der er simpelt, men alligevel frustrerende. Spillet slutter ikke, når du når 2048, så du kan fortsætte med at spille og sigte efter endnu højere fliser!

Tips og tricks til at mestre 2048

Fokuser på kanten af gitteret. Du ønsker, at det højeste tal skal ligge i et dejligt hjørne, så det er let tilgængeligt. Bliv ved med at lave de større tal omkring dette hjørne, så du kan kombinere dem, når de passer sammen. Hvis du ender med at have de højere tal mod midten, kan du hurtigt fare vild med utilgængelige tal, og til sidst bliver du nødt til at starte et nyt spil.

Udvikler

Gabriele Cirulli har skabt 2048. Det er baseret på 1024 fra Veewo Studio og ligner konceptuelt Threes fra Asher Vollmer.

Udgivelsesdato

Marts 2014

Platforme

Dette spil med gådefulde brikker er tilgængeligt i browseren og fungerer på alle enheder (herunder iOS- og Android-smartphones).
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame