Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

2048

Bedømmelse:
8,1
(8.057 stemmer)
Udgivet:
december 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

2048 er et singleplayer-skubbe flise-puslespil udviklet af Gabriele Cirulli. Flet fliser med samme potens af 2 for at få den samlede sum. Målet er at blive ved med at flette fliser på denne måde, indtil du når 2048!

Mine børn nyder den enkle udfordring med at flette tallene for at rydde plads og holde sig i live. Det er fantastisk at se dem finde strategier for, hvordan man effektivt kan flette større og større tal. De er ikke klar over det, men de lærer at lave hurtige additioner. Der er også meget geografisk tænkning involveret for at undgå at lave et træk, der får dig til at sidde fast.

Anmeldelse af FamilyGamingDatabase.

Sådan spiller du

Brug piletasterne til at bevæge alle fliser i den angivne retning. Hver gang du bevæger dig, bliver der spawnet en 2'er i spillet. Når to fliser med det samme tal rører hinanden, smelter de sammen og fordobler den numeriske værdi. Fortsæt med at skubbe fliserne rundt, indtil du når din højeste score. Det endelige mål er at få én flise til at nå tallet 2048. Vær forsigtig med at tænke over dine bevægelser, da brættet bliver fyldt op hver gang du bevæger dig! Hvis brættet fyldes op uden at du når 2048, er det spil slut.

Tips & Tricks

  • Fokuser på kanten af spillepladen. Du vil have det højeste tal placeret i et hjørne, så det er let tilgængeligt.
  • Fortsæt med at skabe større tal omkring dette hjørne, så du kan kombinere dem, når de matcher.
  • Hvis du ender med at have de højere tal i midten, kan du hurtigt komme til at stå fast med betastelige tal, og til sidst er du nødt til at starte et nyt spil.

Hvad er 2048?

2048 er et open-source-puslespil med matematiske elementer, hvor spillere skubber numeriske fliser rundt på et gitter for at skabe større tal. Spillet tog verden med storm i marts 2014, da det blev udgivet og overraskede udvikleren, som lavede det på en weekend.

Siden da er der blevet skabt og distribueret mange variationer takket være dette open-source-projekt. 2048-spillet på denne side er den originale version, men du kan finde flere versioner nedenfor.

Andre versioner af 2048

Tjek vores 2048-spil for flere versioner af denne webklassiker! Du kan spille en unik version af 2048 online i Cubes 2048.io eller prøve den lækre sushi-variant af den originale i Sushi Drop.

Udvikler

2048 blev skabt af Gabriele Cirulli. Det er baseret på 1024 af Veewo Studio og er konceptuelt lignende Threes af Asher Vollmer.

Udgivelsesdato

Marts 2014

Platforme

Dette flise-puslespil er tilgængeligt i browseren og virker på enhver enhed, herunder iOS- og Android-smartphones.

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame