Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

2048

Bedømmelse:
8,1
(4.738 stemmer)
Udgivet:
december 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

2048 er et singleplayer-puslespil udviklet af Gabriele Cirulli, hvor man skal flytte fliser for at få dem til at smelte sammen. Målet er at fortsætte med at smelte fliser, indtil man når 2048!

Sådan spiller du

Brug piletasterne til at flytte alle fliserne i den angivne retning. Hver gang du bevæger dig, tilføjes en ny 2 til spillet. Når to fliser med samme tal rører hinanden, smelter de sammen og fordobler den numeriske værdi. Fortsæt med at skubbe fliserne rundt, indtil du når din højeste score. Det endelige mål er at få én flise til at nå tallet 2048. Vær omhyggelig med at tænke over dine bevægelser, da brættet fyldes op hver gang du flytter! Hvis brættet fyldes helt op, uden at du når 2048, er spillet forbi.

Tips og tricks

  • Fokuser på kanten af spillepladen. Ønsk at det højeste tal er i et hjørne for nem adgang.
  • Fortsæt med at lave større tal omkring hjørnet, så du kan kombinere dem, når de matcher.
  • Hvis du ender med de højeste tal i midten, kan du hurtigt miste overblikket og få tal, som du ikke kan komme til. Så bliver du nødt til at starte et nyt spil.

Hvad er 2048?

2048 er et open-source-puslespil med matematikalske elementer, hvor man skal flytte numeriske fliser rundt på et bræt for at skabe større tal. Spillet blev en sensation i marts 2014, da det blev udgivet og overraskede udvikleren, som havde skabt det på en weekend.

Siden da er der blevet skabt mange variationer og distribueret takket være det open-source-projekt. 2048-spillet på denne side er originalen, men du kan finde flere versioner nedenfor.

Andre versioner af 2048

Tjek vores 2048-spil for flere versioner af denne webklassiker! Du kan spille en unik version af 2048 online i Cubes 2048.io, eller du kan spille den lækre sushiversion af originalen i Sushi Drop.

Udvikler

2048 blev skabt af Gabriele Cirulli. Det er baseret på 1024 af Veewo Studio og har en lignende koncept som Threes af Asher Vollmer.

Udgivelsesdato

Marts 2014

Platforme

Dette spil med gådefulde fliser er tilgængeligt i browseren og fungerer på alle enheder (inklusive iOS- og Android-smartphones).

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame