Logo CrazyGames.com

Tank Off 2

58.204
bedømmelser
9,0
Udviklet af  Martian Games

Tank Off 2 - Styr en gigantisk krigsmaskine. Efterfølgeren til Tank Off er her! Kør din tank hen over de smukke kort og prøv at erobre fjendens hold's flag. Ud af alle browserbaserede tankspil må Tank Off 2 være et af de mest realistiske. Grafikken ser fantastisk ud. Spillerne hopper ind i realistisk udseende kampvogne komplet med tyk panser og kraftige kanoner.

Dertil kommer, at kortene og verdenen ser smukke ud. Vandet skinner, og vejret ser fantastisk ud. Der findes forskellige kort - et af de mest populære er standardkortet, der har bjerge og en stor flod i midten.

Spillere kan kæmpe som gæst, eller oprette en konto og gemme fremskridt. Hvis en spiller opretter en konto, kan han/hun stige i niveau og købe nye kampvogne. De forskellige kampvogne har forskellige stats - hver enkelt koster også kontanter, som spilleren tjener ved at vinde kampe og ødelægge kampvogne.

Spilformen er CTF - capture the flag. På hvert kort er der to baser - din egen og fjenders. Du skal forsøge at køre til modstanderens base og stjæle deres flag. Samtidig skal dit hold beskytte deres eget flag og forhindre, at det bliver stjålet.

Denne udvikler har skabt flere over krigsbaserede spil, der ligner Tank Off 2. Hvorfor ikke give dem alle en chance? Disse spil omfatter Water Wars og Air Wars 2. Water Wars er et intenst kampspil, der udnytter den samme grafikmotor som Tank Off 2. Spillerne styrer i stedet slagskibe!

Air Wars 2 derimod sætter spillerne op mod hinanden i spektakulære hundekampe i luften. Styr et utal af fantastiske jetfly og kampfly, og kæmp om luftoverlegenhed. Hvert spil har samme gameplay-mekanik og kontrol som Tank Off 2.

Udgivelsesdato

September 2019

Udvikler

Tank Off 2 er lavet af Martian Games. Tjek også deres andre 3D-kampspil, såsom Motor Wars 2 og Water Wars.

Funktioner

  • Maksimal fotorealisme, der kan opnås af Unity Engine i teksturer, belysning, refleksioner, rendering, materialer og post FX Optimeret til WebGL
  • 3 tanke til opgradering
  • 2 maps: Desert og Riverbanks
  • Tanks kan nu køre gennem vand og booste med fart
  • Bots giver skydeøvelse, mens du venter på, at menneskelige spillere kommer ind i dit rum

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

08. dec. 2022

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame