Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Air Toons

Bedømmelse:
9,0
(41.480 stemmer)
Udvikler:
Martian Games
Udgivet:
august 2019
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Air Toons spil - det episke luftkampsspil Ligesom Air Wars bringer Air Toons et spændende flykampspil med et gameplay til at erobre flaget. Pilot dit fly dygtigt og udmanøvrer dine modstandere for at få overtaget.

Dette spil indeholder måske ikke svinet gris eller andre tosser, men det indeholder fly fra United States Air Force. Brugerne skal hoppe ind i cockpittet og tage ud i luften. Når først de sidder sikkert i cockpittet, skal brugerne så deltage i dødbringende hundekampe og kæmpe om kontrollen over luften.

Brugerne kan registrere en konto eller spille som gæst. Når en konto er oprettet, kan brugerne derefter tilslutte sig en af de mange tilgængelige spilservere. Kig efter et spil, hvor der er andre spillere med, og kast dig ud i kampen. Kontrollen kan virke svær i starten, men når du først har vænnet dig til flymekanikken, vil du udføre nogle fantastiske stunts og manøvrer.

Brug A og D-tasterne til at styre flyet til venstre og højre. Brug desuden musen og museknapperne til at styre flyets sigte og våben. Det gælder om at holde flyet vandret, mens du sigter med dine våben for at angribe de andre fly i hundekampe. Hold også øje med indkommende missiler og ild, da dit fly kun kan tage et vist skadesniveau.

Grafikken i dette Air Toons-spil er fantastisk. Du føler dig virkelig fordybet i spillet, mens du flyver gennem himlen og ser på den 3D-verden, der udfolder sig omkring dig. I starten af hvert spil ændrer brugerne flyets statistik. Boost forskellige stats såsom hastighed, skjold og turbo. Vælg disse stats omhyggeligt, og de har indflydelse på, hvordan dit fly vil flyve.

Når du har redigeret dine stats, skal du vælge enten det røde eller det blå hold. I hver kamp arbejder brugerne sammen med deres hold og forsøger at erobre fjendens flag. Flaget er placeret på toppen af en skyskraber for enden af kortet. Flyv hen til flaget og tag det - målet er derefter at bringe det tilbage til din egen base. Samtidig skal du beskytte dit eget flag og forhindre fjenden i at tage det.

Byen, du flyver over, ligner New York fra USA, og du kan væve dig ind mellem skyskraberne. Glem ikke at skyde på de fjendtlige fly og forsøge at nedlægge dem. Når du kæmper, må du ikke tabe bygningerne omkring dit fly af syne, da det er let at styrte ned.

Se, om du kan erobre himlen i dette Air Toons-spil, og hav det sjovt at spille capture the flag.

Udgivelsesdato

August 2019

Udvikler

Martian Games har udviklet dette spil og også et andet imponerende 3D multiplayer FPS-spil, Met Rage.

Platform

Web-browser
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame