Logo CrazyGames.com

War Mahjong

Bedømmelse:
7,5
(1.407 stemmer)
Udgivet:
juli 2020
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

War Mahjong er et spil i mahjong-stil med et krigstema. Selv om det ikke er som typiske mahjong-spil, er dit mål at rydde fliserne ved at klikke på grupper med samme billede.

Hvordan man spiller

Der er to lag af fliser stablet oven på hinanden. Dit mål er at rydde fliser, der er ens og ved siden af hinanden, indtil alle fliserne er forsvundet. Du rydder dem ved at klikke på grupper af samme flise. Når du rydder fliser fra det andet lag, skaber det tomrum, som får fliserne ovenover til at falde på deres plads. Dette kan potentielt skabe en komboeffekt.

Når du får combos, optjener du bomber. En combo opstår, når du matcher fliser, og det skaber en kaskadeeffekt, der fører til, at flere fliser bliver matchet.

Bomberne er afgørende for slutspillet, da du kan bruge dem til at rydde en hvilken som helst flise, når du ikke har nogen kampe tilbage.

Mere spil som dette

Et spil med den samme mekanik som War Mahjong er Simpsons Mahjong. Det er det samme koncept, men med Simpsons-figurer! Begge spil er en del af vores Flash-spil samling, som har til formål at bringe klassikerne tilbage. Gennemse vores mahjong og connect spil for at finde flere udfordrende puslespil.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame