Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

War Mahjong

Bedømmelse:
8,1
(3.472 stemmer)
Udgivet:
juli 2020
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

War Mahjong (Tiles of the Unexpected) er et mahjong-stil flise-match-spil med et krigstema. Selvom det ikke ligner typiske mahjong-spil, er dit mål at rydde fliserne ved at klikke på grupper med det samme billede.

Sådan spiller du

I War Mahjong er der to lag fliser, der er stablet oven på hinanden. Dit mål er at rydde fliser, der er ens og ved siden af hinanden, indtil alle fliser er forsvundet. Du rydder dem ved at klikke på grupper af samme flise. Når du fjerner fliser fra det andet lag, skaber det et tomt rum, der får fliserne ovenover til at falde på plads. Dette kan potentielt skabe en kombinations-effekt.

Når du får kombinationer, optjener du bomber. En kombination opstår, når du matcher fliser, og det skaber en kaskadeeffekt, der fører til, at flere fliser bliver matchet.

Bomberne er afgørende i slutspillet, da du kan bruge dem til at rydde enhver flise, når du ikke har flere matches tilbage.

Flere spil som dette

Et spil med samme mekanik som War Mahjong er Simpsons Mahjong. Det er det samme koncept, men med Simpsons-karakterer! Begge spil er en del af vores Flash-spilsamling, som sigter mod at bringe klassikerne tilbage. Hvis du vil have et mere klassisk mahjong-spil, så prøv Mahjongg Solitaire.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame