Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Candy Riddles

Bedømmelse:
7,9
(10.178 stemmer)
Udvikler:
Clever Apps
Udgivet:
februar 2020
Sidst opdateret:
juni 2024
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Candy Riddles er et match-3-spil med lækre søde sager. Match en række farverige og lækre godter som cookies, donuts og is for at få flere point og komme videre til næste niveau! Match mindst 3 slik for at eliminere dem.

Candy Riddles Gameplay

Candy Riddles minder om Candy Crush, men med sin helt egen unikke spillestil. Match tre eller flere slik for at eliminere rækken og lås op for nye slik, der giver dig særlige evner. Hvert niveau har et unikt design, der får dig til at tænke anderledes.

Candy Riddles Niveauer

Som du bevæger dig gennem niveauerne som en slik-matchende maskine, låser du op for nye genstande og udfordringer, der holder gameplayet friskt. Disse kan være samleobjekter som honning eller særlige søde sager til at matche længere kæder af slik. For eksempel giver matchning af fem slik på niveau 3 dig en regnbuekage! Dette eliminerer alle matchede farver og skaber en velsmagende lavine af godter. Der er meget mere at opdage på hvert niveau, så prøv spillet!

Match 3-spil

Match-three-puslespil stammer fra populære flise-match-spil som Tetris. Det første match-three-spil var Shariki, der blev udgivet i 1994. I dag er de blevet enormt populære takket være spil som Candy Crush Saga, men der findes mange flere sjove match-3-spil! Her er nogle flere, der er tilgængelige på CrazyGames:

Zoo Boom - match klumper af zoo-dyr for at score point.

Puppy Blast - et match-3-spil med en meget hurtigere tempo end de andre.

Udgivelsesdato

  • Januar 2018 (Android og iOS)
  • Februar 2020 (HTML5)

Udvikler

Candy Riddles er lavet af Clever Apps.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS

Sidst opdateret

11. jun. 2024

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame