Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Farm Merge Valley

Bedømmelse:
8,7
(46.964 stemmer)
Udgivet:
august 2023
Sidst opdateret:
marts 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Farm Merge Valley er et afslappet landbrugsspil, hvor du fusionerer forskellige dyr og genstande for at opgradere dem. Dyrk afgrøder og tilføj dyr til din gård, mens du udvider til spændende nye områder. Oplev det fredelige bondeliv, du altid har drømt om, mens du høster frugterne af de forskellige udfordringer.

Sådan spiller du

Flet for at få din gård til at vokse

Skab det perfekte liv på gården for dine venlige naboer og dyr. Start med at flette afgrøder sammen for at opnå nye typer af afgrøder, som du kan dyrke. Du kan skabe forskellige dyr, afgrøder og materialer for at producere varer og reparere bygninger.

Opgrader din erfaring

Fortsæt med at flette for at tjene erfaringspoint og øge dit niveau. Du vil låse op for nye genstande og belønninger, som hjælper dig med at skride frem i spillet, når du stiger i niveau. Når du stiger i niveau, vil der være flere spilfunktioner at nyde og områder, der hjælper dig med at udvide din gård.

Udfør ordrer for at tjene penge

Når dine dyr producerer, kan du bruge deres produkter til at fremstille varer, som du kan sælge for penge. Du kan bruge dine penge til at købe nye landområder og udvide din gård til nye højder. Du vil opdage nye bygninger, som du kan renovere, og udvide din produktion til nye højder, der giver større monetære belønninger.

Flere spil som dette

Du kan også være interesseret i at spille noget nyt, når du har fuldført Farm Merge Valley. Gennemse vores flette-spil og landbrugsspil for flere gratis og underholdende spiloplevelser. Tower Swap og Tropical Merge er to populære alternativer, som du kan prøve.

Funktioner

  • Flet afgrøder og dyr for at skabe mere værdifulde genstande
  • Gennemfør forskellige opgaver og nyd frugterne af dit arbejde
  • Udvid til nye områder, når du skrider frem
  • Byg en smuk, selvforsynende bondegård

Udgivelsesdato

November 2022

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

28. mar. 2024

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame