Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Block Champ

Bedømmelse:
8,5
(8.332 stemmer)
Udvikler:
Arkadium
Udgivet:
september 2020
Sidst opdateret:
september 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Block Champ er et 10x10-stil Tetris-spil med et par unikke twists og drejninger. Skab vandrette og lodrette rækker af blokke for at fjerne dem fra spillet og øge din score.

Sådan spiller du Block Champ

Grundlæggende regler

Block Champ er lignende Tetris, men samtidig helt anderledes. Du kan vælge, om du foretrækker at spille med blokke i flere farver eller blot en enkelt farve i begyndelsen.

I stedet for at forsøge at passe blokke sammen, som de falder ned, og danner vandrette rækker, placerer du selv brikkerne hvor som helst på brættet. Du kan rydde rækker både vandret og lodret, ligesom i 10x10.

Der er også blokke, der er væsentligt større end i Tetris, så du skal tage den tilgængelige plads i betragtning. Hvis der ikke er plads til en bestemt blok, vil den være gråtonet, indtil du skaber plads til den.

Unikke twists

De ekstra twists i Block Champ er lynene og isblokkene. Lynene aktiveres, når to blokke kommer i linje med hinanden og rydder en række uden at fylde alle pladser. Isblokkene genskaber en firkant på samme sted, når en række er ryddet.

Slutspillet

Når du ikke længere kan få plads til de resterende blokke på brættet, afsluttes spillet, og du får din endelige score, som du kan forsøge at slå næste gang.

Flere spil som dette

Prøv flere af vores puslespil, når du har afsluttet Block Champ. To andre populære spil i denne kategori er Emoji Puzzle! og Words of Wonders.

Udgivelsesdato

April 2020

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

27. sep. 2023

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame