Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

BFFs K-Pop Fangirls

Bedømmelse:
8,9
(21.784 stemmer)
Udvikler:
Gamerina
Udgivet:
april 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

BFFs K-pop Fangirls er et afslappet udklædningsspil, hvor du kan være den ultimative fangirl og vise dine stylingevner! Du skal klæde fire fantastiske og moderigtige kvinder på, så de er klar til en aften med K-pop-sjov. Du kan bestemme, hvad de skal have på, fra top til tå til tilbehør.

Sådan spiller du BFFs K-pop Fangirls

Spillet starter med et par sms'er mellem vennerne, som fortæller, hvordan dine figurer er, og hvor de skal hen i aften, så du bedre kan forstå, hvordan du skal klæde dem på.

"Endelig er arbejdet overstået. Lad os nu forvandle os til de ultimative K-pop fangirls!"

Det er stort set præmissen for spillet. Du skal klæde dine figurer så funky og sjove som muligt på til en aften i byen og, endnu vigtigere, til en fotosession, hvor du får lov til at tage rigtige billeder.

Om dagen klarer BFF'erne deres professionelle ansvar, men når klokken bliver 18, forvandler de sig til stilfulde fans, iført smarte trøjer, farvestrålende toppe, pandebånd, fedoraer, palazzobukser, sneakers og plateauhæle - skabet har kun få grænser.

Mix og match forskellige outfits, frisurer og tilbehør for at skabe det perfekte look til disse bedste venner. Når du klæder din K-pop-karakter på, skal du sikre dig, at du når toppen af modebarometeret, før du kan klæde den næste karakter på.

Tag billeder af K-pop BFF'erne

Når du har klædt alle kvinderne på, er du klar til et fotoshoot. Klik på download-knappen i nederste højre hjørne, som fungerer som en udløserknap på et kamera. Sig "cheese"! Du kan tage så mange billeder, du vil, af alle BFF'erne sammen eller hver for sig. Skift outfits, opdater looks og tag flere billeder. Hvert billede er en download, som du kan gemme og bytte med dine venner.

Udgivelsesdato

April 2024

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Flere spil som dette

Se flere udklædningsspil i vores skønhedskategori. Du kan måske også lide Pou eller Good Doggo, digitale kæledyrsspil, eller Love Tester, hvor du kan spille Amor for at lave de ultimative kærlighedsmatches.

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame