Logo CrazyGames.com

Tropical Merge

Bedømmelse:
8,9
(23.038 stemmer)
Udgivet:
november 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Tropical Merge er et sammenlægningsspil, hvor du bygger et tropisk paradis. Match forskellige ressourcer i grupper af 3 for at skabe nye ting. Begynd at bygge den perfekte tropiske ø ved at fuldføre opgaver og matche hundredvis af genstande!

Funktioner

Byg dit tropiske paradis

Tropical Merge indeholder forskellige tropiske genstande, som du kan kombinere med andre genstande i grupper af 3. Ved at sammensmelte disse 3 ingredienser skabes en helt ny genstand. Dette objekt kan også kombineres med 2 andre for at producere yderligere opgraderinger. Hver opgradering bliver mere værdifuld, efterhånden som du fortsætter med at bygge dit tropiske paradis!

Udforsk og udvid til nye områder

Optjen amuletter og stig i niveau for at låse op for flere områder og udvide din ø. Jo flere områder du åbner, jo mere frihed har du til at fusionere og bygge, indtil du har skabt det perfekte utopiske øsamfund. Der er alle slags sjældenheder og ulåselige genstande spredt rundt omkring på kortet, som du kan finde på dit eventyr.

Fuldfør quests

Det er sjovt at samle og opdage nye genstande, og mange er en del af quests, der belønner dig for at bygge nye genstande. Der er så mange quests, at du kan holde dig fanget, og daglige quests, så du kan komme tilbage efter en ny udfordring!

Mere spil som dette

Hvis du ikke kan holde op med at fusionere og vil have mere, så tjek Mergest Kingdom fra samme udvikler. Andre populære titler omfatter Road Crash og Merge Cakes. Gennemse vores fusionsspil for at finde flere.

Udvikler

Tropical Merge er udviklet af Clever Apps.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame