Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Tropical Merge

Bedømmelse:
8,8
(43.030 stemmer)
Udvikler:
Clever Apps
Udgivet:
november 2021
Sidst opdateret:
april 2024
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Tropical Merge er et sammenspil, hvor du bygger et tropisk paradis. Match forskellige ressourcer i grupper af 3 for at skabe nye genstande. Begynd at opbygge den perfekte tropiske ø ved at fuldføre opgaver og matche hundredvis af objekter!

Sådan spiller du

Byg dit tropiske paradis

Tropical Merge indeholder forskellige eksotiske genstande, som du kan kombinere med andre genstande i grupper af 3. Når du kombinerer disse 3 ingredienser, skabes der en helt ny genstand. Denne genstand kan også kombineres med 2 andre for at skabe yderligere opgraderinger. Hver opgradering bliver mere værdifuld, jo mere du bygger på dit tropiske paradis!

Udforsk og udvid til nye områder

Tjen amuletter og stig i niveau for at låse flere områder op og udvide din ø. Jo flere områder du åbner, desto mere frihed har du til at fusionere og bygge, indtil du har skabt det perfekte utopiske øsamfund. Der er forskellige sjældenheder og genstande, der kan låses op, spredt rundt på kortet, som du kan finde undervejs på din rejse.

Fuldfør opgaver

Det er sjovt at fusionere og opdage nye genstande, og mange af dem er en del af opgaver, der vil belønne dig for at bygge nye genstande. Der er så mange opgaver, der vil holde dig fanget, og daglige opgaver, der vil få dig til at vende tilbage for en frisk udfordring!

Flere spil som dette

Hvis du ikke kan stoppe med at fusionere og vil have mere, så prøv Mergest Kingdom fra den samme udvikler. Andre populære titler inkluderer Tower Swap og Little Alchemy 2. Gennemse vores fusioneringsspil for mere.

Udgivelsesdato

  • November 2021 (HTML5)
  • December 2021 (Android og iOS)

Udvikler

Dette spil er udviklet af Clever Apps.

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS

Sidst opdateret

11. apr. 2024

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame