Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Bubble Blast

Bedømmelse:
8,6
(13.557 stemmer)
Udvikler:
Mnogoigrovka
Udgivet:
januar 2023
Sidst opdateret:
maj 2024
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Bubble Blast er et sjovt bobleshooter-spil, hvor du skal poppe bobler og fuldføre opgaver. Skrid fremad gennem niveauerne og optjen mønter, mens du forbedrer dine færdigheder. Brug boostere til at hjælpe dig med at opnå 3 stjerner og kom tilbage for at få daglige belønninger!

Sådan spiller du

Pop, indtil du ikke kan mere!

Skyd på bobler med samme farve som den, der er i din bubble blaster, for at poppe dem. Du kan skifte boblen ud med en i en anden farve, hvis den, der er i øjeblikket, ikke er nyttig.

Brug forskellige boostere

Bubble Blast har forskellige boostere til at hjælpe dig med at ødelægge alle boblerne. Når du starter, kan du prøve bomben og ildkuglen gratis. Senere i spillet kan du bruge dine guldmønter til at købe andre boostere, såsom forbedret præcision. Du kan udstyre op til 3 boostere ad gangen!

Fuldfør forskellige opgaver

Bubble Blast har forskellige udfordringer for at holde dig engageret. Målet i mange niveauer er at poppe alle boblerne, men der er også andre opgaver, f.eks. at samle kroner, som du skrider frem i spillet. Der er forskellige belønninger som sparegrise, der skal brydes, og kister fulde af lækkerier, der skal åbnes.

Afdæk skjulte mysterier

Der er ikke kun forskellige grundlæggende opgaver, men også sideopgaver for at holde dig engageret. For eksempel får du magiske kronblade, hver gang du opnår 3 stjerner i et niveau. Når du har tjent 20 af disse kronblade, kan du åbne den hemmelige have. Hvem ved, hvilke mysterier der venter dig der?

Flere spil som dette

Når du har sprængt alle de bobler, du kan klare, kan du prøve at gennemse flere af vores gratis bobleshooter-spil. Der er også andre populære klassikere i denne kategori, som er værd at prøve, såsom Arkadium's Bubble Shooter og Smarty Bubbles.

Udgivelsesdato

Januar 2023

Udvikler

Dette spil er lavet af Mnogoigrovka.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

06. maj 2024

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame