Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Mergest Kingdom

Bedømmelse:
8,7
(93.199 stemmer)
Udvikler:
Clever Apps
Udgivet:
maj 2021
Sidst opdateret:
december 2023
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Mergest Kingdom er et charmerende merge-puslespil, der giver dig mulighed for at opbygge dit eget kongerige ved at matche forskellige ressourcer i grupper af 3. Start med at opbygge dit eventyrlige kongerige ved at fuldføre opgaver og matche hundredvis af objekter!

Funktioner

Udnyt og høst ressourcer

Mergest Kingdom indeholder hundredvis af genstande, der kan kombineres i grupper af 3 for at skabe nye genstande. Start med at kombinere rå ressourcer, der forvandles til noget nyt - som f.eks. et hus. Derefter kan husene kombineres for at skabe et større hus, og så videre. Du kan kombinere alt fra drager, ædelstene til træer!

Udforsk og erobr nye lande

Du har fuld frihed til at bygge dit magiske kongerige præcis som du ønsker. Udforsk nye lande fyldt med mystiske væsner og nye ressourcer. Placer dine bygninger og kombinér genstande efter din egen vilje. Dette land strækker sig uendeligt.

Fuldfør opgaver

Spillet giver dig flere opgaver at udføre for at holde dig beskæftiget og belønner dig med guld, ædelstene og flere opgaver undervejs. Der er også en daglig opgave, der belønner dig med guld og ædelstene, så sørg for at vende tilbage for at modtage opgaven.

Flere spil som dette

Hvis du kan lide merge-spil, kan du tjekke nogle af disse merge-titler ud! Merge Cakes er også et populært merge-spil, hvor du kombinerer kager for at lave mere avancerede kager.

Udgivelsesdato

  • april 2021 (Android og iOS)
  • maj 2021 (HTML5)

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS

Sidst opdateret

10. jan. 2024

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame