Logo CrazyGames.com

Mergest Kingdom

Bedømmelse:
8,7
(54.001 stemmer)
Udgivet:
maj 2021
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Klassificering:

Mergest Kingdom er et charmerende puslespil, hvor du kan bygge dit eget kongerige ved at matche forskellige ressourcer i grupper af 3. Begynd at bygge dit eventyrrige ved at løse opgaver og matche hundredvis af genstande!

Funktioner

Mine og høst ressourcer

Mergest Kingdom indeholder hundredvis af genstande, der kan kombineres i grupper af 3 for at skabe nye genstande. Du starter med at kombinere rå ressourcer, som forvandles til noget nyt - som f.eks. et hus. Derefter kan husene kombineres for at lave et større hus og så videre. Du kan sammensmelte alt fra drager til ædelstene og træer!

Udforsk og erobre nye lande

Du har fuldstændig frihed til at bygge dit magiske kongerige præcis, som du vil. Udforsk nye lande fulde af mystiske væsner og nye ressourcer. Placer dine bygninger, og sammenlæg genstande, som du vil. Dette land strækker sig i det uendelige.

Fuldfør quests

Spillet giver dig adskillige quests for at holde dig beskæftiget, og belønner dig med guld, ædelstene og flere quests hvert skridt på vejen. Der er også en daglig quest, der belønner dig med guld og ædelstene, så sørg for at komme tilbage for at få den quest.

Mere spil som dette

Hvis du kan lide fusionsspil, så tjek nogle af disse fusionsspil ud! Road Crash indeholder bilræs og sammenlægningsmekanikker for at skabe nye biler. Merge Cakes er også et populært sammenlægningsspil, hvor du sammenføjer kager for at lave mere udførlige kager.

Udgivelsesdato

  • April 2021 (Android og iOS)
  • Maj 2021 (HTML5)

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS
Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame