Logo CrazyGames.com

City Blocks

Bedømmelse:
9,3
(15.745 stemmer)
Udvikler:
Dev Dude
Udgivet:
september 2021
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), Android
Klassificering:

City Blocks er et match-3-puslespil, hvor du skal sammensætte bygninger for at skabe en by. Målet er at bygge en by med så mange indbyggere som muligt, før du løber tør for plads. Hver opgradering af bygninger skaber plads til flere indbyggere.

Hvordan man spiller

Start din by

Gameplayet i City Blocks er meget intuitivt. Du kan stort set begynde at spille med det samme. Du skal blot slå 3 af den samme bygningstype sammen for at skabe en ny. Spillet viser de næste 3 strukturer i en række, så du kan planlægge fremad.

Køb nye bygninger

Når din by vokser i antal, bliver det mere udfordrende at skabe avancerede bygninger. Især når det gælder om at finde plads. For at overvinde denne udfordring kan du tjene jokere. Brug jokerne til at købe de bygninger, du har brug for. Det er bedst at gemme disse til senere, når du får mest brug for dem.

Spørg efter din rang

I slutningen af hvert spil bliver du belønnet med en score og en global rang for størrelsen af din by. Bliv ved med at komme tilbage og bygge nye byer for at forbedre din score! Spillet gemmer dine fremskridt automatisk.

Mere spil som dette

Hvis du er hooked på den vanedannende mekanik i City Blocks, så tjek vores sammenlægning og match-3 spil for mere. Du kan bygge dit eget kongerige i Mergest Kingdom, eller forsvare dit slot i Tower Swap.

Funktioner

  • Addiktiv sammenlægningsmekanik
  • Enkel, men udfordrende at mestre
  • Flere opgraderinger af strukturer
  • Global rang for hver by, du bygger

Udgivelsesdato

Oktober 2020

Udvikler

City Blocks er udviklet af Dev Dude.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame