Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

City Blocks

Bedømmelse:
9,3
(29.551 stemmer)
Udvikler:
Dev Dude
Udgivet:
september 2021
Sidst opdateret:
januar 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Klassificering:

City Blocks er et match-3-puslespil, hvor du fusionerer bygninger for at skabe en by. Målet er at opbygge en by med den højeste befolkning muligt, før du løber tør for plads. Hver opgradering af strukturen skaber plads til flere indbyggere.

Sådan spiller du

Start din by

Gameplayet i City Blocks er meget intuitivt. Du kan stort set begynde at spille med det samme. Slå simpelthen 3 af samme bygningstype sammen for at skabe en ny og begynde at opbygge din by. Spillet viser de næste 3 strukturer i en række, så du kan planlægge på forhånd.

Køb nye bygninger

Når din by vokser i størrelse, bliver det mere udfordrende at oprette avancerede bygninger, især når det kommer til at finde plads. For at overvinde denne udfordring kan du optjene jokere. Brug jokerne til at købe de bygninger, du har brug for. Det er bedst at gemme dem til senere, hvor du har mest brug for dem.

Følg din rang

Efter hvert spil belønnes du med en score og en global rang for størrelsen af din by. Kom tilbage og byg nye byer for at forbedre din score! Spillet gemmer automatisk dine fremskridt.

Flere spil som dette

Hvis du er hooked på den vanedannende mekanik i City Blocks, så tjek vores merge og match-3 spil for mere. Du kan bygge dit eget kongerige i Mergest Kingdom, eller forsvare dit slot i Tower Swap.

Funktioner

  • Vanedannende fusionerende mekanik
  • Simpel, men udfordrende at mestre
  • Forskellige opgraderinger af strukturer
  • Global rang for hver by, du bygger

Udgivelsesdato

Oktober 2020

Udvikler

City Blocks er udviklet af Dev Dude.

Platforme

  • Webbrowser
  • Android

Sidst opdateret

29. jan. 2024

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame