Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Tiles of the Simpsons

Bedømmelse:
8,7
(9.308 stemmer)
Udgivet:
januar 2020
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Tiles of the Simpsons er et flise-match-spil med Mahjong-tema, der har figurer fra The Simpsons. Ryd alle fliserne ved at matche den samme type for at afsløre et billede af The Simpsons.

Sådan spiller du

Der er to niveauer af fliser, hvor den ene er stablet oven på den anden. Tiles of the Simpsons er ikke som et traditionelt mahjong-spil. Du kan kun forbinde fliser, der ikke er blokeret, men de skal også være ved siden af hinanden. Du kan også matche mere end to fliser sammen for at rydde dem. Fliserne viser ikoniske figurer som Homer, Bart, Lisa og andre.

Når du rydder begge flisestakke, vil fliserne ovenover falde ned. Hvis fliserne falder ned på den samme flise med tre eller flere, vil de automatisk blive ryddet, og du vil få en kombinationsbelønning.

Spillet belønner dig med Duff-bomber for hver kombination, du får. Disse eksplosive øldåser hjælper med at rydde fliser, der ikke kan matches, og er essentielle i senere faser af spillet.

Flere spil som dette

Tiles of The Simpsons er et klassisk spil fra Flash-spillenes tid, som nu er tilgængeligt at spille uden Flash gennem Ruffle. For lignende titler kan du tjekke connect- og mahjongspil. War Mahjong er et spil, der følger en lignende mekanik.

Skaberen

The Simpsons blev skabt af Matt Groening.

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame