Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Tiles of the Simpsons

Bedømmelse:
8,6
(6.257 stemmer)
Udgivet:
januar 2020
Platform:
Browser (desktop-only)
Klassificering:

Tiles of the Simpsons er et Mahjong-spil med brikkematching med figurer fra The Simpsons. Ryd alle brikkerne ved at matche den samme type for at afsløre et billede af The Simpsons.

Sådan spiller du

Der er to niveauer med fliser, den ene stablet på den anden. Tiles of the Simpsons er ikke som et traditionelt mahjong-spil. Du kan kun forbinde fliser, der ikke er blokeret, men de skal også ligge ved siden af hinanden. Du kan også matche mere end to fliser sammen for at rydde dem. Brikkerne viser ikoniske figurer som Homer, Bart, Lisa og andre.

Når du rydder begge flisestabler, falder fliserne ovenover ned. Hvis fliserne falder på den samme flise af tre eller flere, vil de automatisk blive ryddet, og du får en combo-belønning.

Spillet belønner dig med Duff-bomber for hver combo, du får. Disse eksplosive øldåser hjælper med at rydde fliser, der ikke kan matches, og er vigtige i de senere faser af spillet.

Mere spil som dette

TIles of The Simpsons er et klassisk spil fra Flash-spil-æraen, som nu kan spilles uden Flash via Ruffle. For lignende titler se connect og mahjong spil for mere. Dream Pet Link og War Mahjong er to spil, der følger en lignende mekanik.

Skaberen

The Simpsons blev skabt af Matt Groening.

Platform

Webbrowser

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame