Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Text Twist 2

Bedømmelse:
6,8
(2.862 stemmer)
Udgivet:
september 2016
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Text Twist 2 er et spil, der tester din viden om ord. Spillet præsenterer dig for bogstaver, som du skal arrangere til så mange ord som muligt, inden tiden løber ud. Flere ord betyder flere point og fremskridt til endnu sværere ordudfordringer!

Gameplay

Test dit ordforråd, og opdag nye ord! Du'vil blive overrasket over, hvor mange ord du kan finde med et lille udvalg af bogstaver. Ligeledes vil du blive overrasket over, hvor mange ord du ikke kan se, efterhånden som niveauerne bliver sværere. Der er et element i gameplayet, der minder om klassiske spil som Countdown og Boggle, som begge involverer skabelse af ord ud fra en forvrænget rækkefølge af bogstaver.

Udfordrende

Udfordringen består i at genkende bogstavkombinationer som ord. Du skal have fremragende visualiseringsevner og et godt kendskab til forskellige udtryk. Heldigvis er det på grund af de mange forskellige enkle og komplekse ord ganske underholdende for spillere i alle aldre.

Undervisning

Men selv om Text Twist 2 er en rigtig udfordring for voksne på grund af mængden af ord og tidsnød, er der også meget for børn at lære. Spillet er lærerigt, idet børnene kan nyde at finde de ord, de kender, mens de lærer at stave og lære helt nye ord.

Funktioner

  • Vej egnet til spillere på alle niveauer
  • Funktioner med en række ordpuslespil
  • Timede runder for udfordrende gameplay
  • Undervisning - lær nye ord eller lær dine børn

Vordspil

Vordspil og puslespil er en fantastisk måde at stimulere din hjerne på. Her er to lignende ordspil, som du kan spille næste gang:

Word Quest - Ligesom Text Twist skal du skabe så mange ord, som du kan inden for tidsgrænsen.

Word Wipe - Tør så mange ord væk, som du kan inden for tidsgrænsen.

Platform

Webbrowser (HTML5)

Udvikler

GameHouse er udvikleren af Text Twist 2.

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame