Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Teacher Simulator

Bedømmelse:
9,1
(107.222 stemmer)
Udvikler:
Kwalee
Udgivet:
september 2022
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Teacher Simulator er en sjov simulationsspil hvor du kan spille rollen som lærer. Du skal rette eksamener og sørge for, at børnene opfører sig ordentligt. Du har måske været eleven, men nu får du lov til at være den, der bestemmer!

Den mest realistiske undervisningssimulator

Lær børnene vigtige livsfærdigheder

I Teacher Simulator kan du lære børn at svare på vigtige spørgsmål som "Hvad betyder LOL?". Det giver dem værdifulde oplysninger om historiske udtryk, som deres forældre måske bruger i sms'er. Du kan finde lignende spørgsmål i ToT or Trivia.

Spidse blyanter og rette eksamener

Få dine blyanter til den perfekte skarphed, og gør dig klar til at markere dine elevers arbejde! Sæt et kryds eller et X i hvert felt, alt efter om svaret er korrekt eller ej.

færdes på gangene og disciplinere eleverne

Har du taget børn i at opføre sig dårligt eller, endnu værre, i et slagsmål? Denne skole er fuld af rigtige slyngler og rapkæle. Du kan ty til arkaiske foranstaltninger som at sprøjte dem med en ildslukker eller give dem stød med en stun gun for at sikre, at de holder sig i ro!

Fang børn, der snyder til eksamen

Snyd, slåskampe og dårlig opførsel er hyppige problemer på denne skole, og det er din pligt som lærer at sørge for, at børnene opfører sig ordentligt. Nogle børn tror, at de kan slippe af sted med at kopiere andres arbejde - ikke på din vagt.

Få dit drømmejob

Karriereudviklingen udvikler sig hurtigt i Teacher Simulator. Optjen muligheder for at undervise i nye klasser ved at gøre et godt stykke arbejde i dine nuværende opgaver. Du kan undervise i film, forretning, almen viden og meget mere. De nye job, du får, vil give dig bedre penge. Hvis du er på udkig efter et komplet karriereskift, kan du tjekke Market Boss eller Sweet Shop 3D.

Funktioner

  • Lær børnene vigtige livsfærdigheder
  • Få nye undervisningsroller efterhånden som du udvikler dig
  • Brug af interessante disciplinære foranstaltninger
  • God fornøjelse med at leve livet som lærer!

Udgivelsesdato

  • Juli 2020 (iOS)
  • August 2022 (Android)
  • September 2022 (WebGL)

Udvikler

Kwalee har udviklet dette spil.

Platforme

  • webbrowser (desktop og mobil)
  • Android
  • iOS

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame