Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Trivia Crack

Bedømmelse:
8,8
(29.462 stemmer)
Udvikler:
PlayWorks Digital
Udgivet:
marts 2023
Sidst opdateret:
juli 2023
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:
Wiki-sider:

Trivia Crack er et sjovt quizspil, hvor du kan teste din generelle viden og lære fantastiske fakta om verden. Lær mere ved at spille verdens mest populære trivia-spil. Det er showtime!

Sådan spiller du

Spiltilstande

Klassisk

Drej hjulet og se, hvilket emne der vælges til dig! Hvis du svarer forkert, er spillet slut! Svar på så mange spørgsmål som muligt i træk for at opnå den højeste score og flest guld mønter.

Udfordring

I udfordrings-tilstand kan du vælge ethvert emne ud af de seks tilgængelige. Du kan blive ved med at besvare spørgsmål på denne måde indtil du besvarer forkert. Ved slutningen af spillet belønnes du med mønter.

Party-tilstand

Du kan bruge dine hårdt tjente mønter på at deltage i Party-tilstand, hvor du kan spille med op til 7 spillere. I modsætning til klassisk tilstand kan du besvare forkert og spillet vil fortsætte. Spillet slutter, når timeren løber ud, og spillernes scorer bliver lagt sammen!

Om Trivia Crack

Trivia Crack er det nummer 1 triviaspil på mobil, og nu kan du spille det gratis på internettet. Test dine kundskaber inden for videnskab, historie, popkultur, geografi, musik og meget mere! Du kan spille alene eller samle venner til en kamp om intelligens og viden med tidsbegrænsede trivia-spørgsmål!

Flere spil som dette

Når du har mestret Trivia Crack, kan du prøve at tage en ny udfordring op ved at gætte Google-søgninger i Google Feud. Hvis du er mere til puslespil med ord, kan du prøve Word Wipe.

Funktioner

  • Besvar spørgsmål om 6 forskellige emner
  • Spil trivia i tre spiltilstande
  • Spil med op til 7 venner i lokal multiplayer
  • Tilgængelig på flere sprog

Sidst opdateret

31. jul. 2023

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame