Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Magic Towers Solitaire

Bedømmelse:
8,5
(5.402 stemmer)
Udvikler:
Solitaire Paradise
Udgivet:
juni 2020
Teknologi:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Klassificering:

Magic Towers Solitaire er et gratis kabalespil med et middelalderligt tema. Flyt alle kortene fra de tre toppe tilbage til bunken. Fjern alle kortene for at gå til næste runde!

Sådan spiller du

Fjern kort fra tableauet

Magic Towers Solitaire er et unikt kabalespil, også kendt som Three Towers Solitaire og Tri-Peaks Solitaire. Dit mål er at flytte alle kortene fra de tre toppe tilbage til bunken og fuldføre så mange runder som muligt. Spillet slutter, når du ikke har flere træk tilbage.

Placer kortene i rækkefølge

Flyt det næste kort i rækken til bunken i stigende eller faldende rækkefølge. Kortet kan være af enhver kulør, så længe det er det næste kort i rækken, f.eks. 4-5-6 eller 6-5-4. Du kan gå op og ned i rækken så meget, du vil, f.eks. 4-5-6-5-6-5-4.

Hvis ingen af de tilgængelige kort opfylder disse kriterier, kan du tage et andet kort fra bunken med billedsiden nedad. Der er også et jokerkort, der kan bruges når som helst.

Flere spil som dette

Der er mange flere gratis kabalespil tilgængelige på CrazyGames. Hvis du ønsker en god anbefaling, så prøv Classic Solitaire. Hvis du er interesseret i andre populære kortspil, så tjek Uno Online.

Udvikler

Magic Towers Solitaire er udviklet af Solitaire Paradise.

Platforme

  • Webbrowser (skrivebord og mobil)
  • Android
  • iOS

Gameplay-video

Reklame
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame