Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Sandspiel

Bedømmelse:
9,2
(25.282 stemmer)
Udgivet:
december 2018
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Sandspiel er et kreativt spil, hvor du bygger unikke miljøer ved hjælp af elementer, der reagerer med hinanden. Brug din fantasi og se, hvilke fascinerende reaktioner du kan skabe i dette sjove pixelerede spil!

Sådan spiller du

Se elementerne reagere

Byg unikke miljøer med 20 forskellige elementer. Du kan plante frø og vande dem, antænde ild og slukke den, omdanne lava til sten og skabe smukke kunstværker.

Eksperimentér med forskellige værktøjer

Du har 20 elementer at lege med, men du kan også justere penselstørrelserne for at styre mængden præcist. Der er også en fortryd-knap, der tager dig tilbage til forskellige punkter i din proces, samt en pauseknap, der kan pause tiden.

Sandspiel er dit lærred

Brug faste stoffer til at skabe visuelt tilfredsstillende kædereaktioner ved at kontrollere og begrænse strømmen af gasser og væsker. Brug spillet som et lærred til at male dynamiske kunstværker, der reagerer, når de genoptages.

Udforsk interaktive kunstværker

Du kan lave kunst og dele det med fællesskabet ved at trykke på upload. Klik på browse for at udforske kunstværker, der er skabt af andre brugere, som du kan dekorere med din egen kreativitet eller lade dig inspirere af.

Flere kreative spil

Når du har skabt et kreativt mesterværk i Sandspiel, kan du tjekke nogle flere kreative spil ud. Andre populære titler i samme kategori inkluderer Blob Opera og Color Pixel Art Classic.

Udgivelsesdato

December 2018

Udvikler

Max Bittker har lavet dette spil. Du kan tjekke hans portefølje på hans hjemmeside.

Platforme

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame