Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Blob Opera

Bedømmelse:
9,4
(60.140 stemmer)
Udgivet:
april 2021
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Blob Opera er et eksperimentelt musikspil udviklet af David Li i samarbejde med Google Arts & Culture. Spillet bruger en maskinlæringsmodel, der er trænet på rigtige stemmer, for at gøre det nemt for alle at skabe fantastisk operamusik!

Hvordan man spiller

Du behøver ikke at være en musikalsk virtuos for at spille Blob Opera. Du skal blot følge anvisningerne på skærmen. Du kan ændre både tonen ved at bevæge dig op og ned eller vokalen ved at bevæge dig fra side til side.

Når du mestrer operaens kunst, kan du trykke på optageknappen og derefter dele resultaterne med dine venner! Du vil måske også bemærke toggle-knappen i nederste højre hjørne, der tilføjer et festligt tema til dit mesterværk.

Genskabe episk musik

Du kan bruge Blob Opera til at genskabe din yndlingsspilmusik. Naturligvis har flere YouTubers allerede gjort dette, og resultaterne er overraskende geniale. Her er nogle af de bedste Blob Opera-sange, vi har fundet:

Mere spil som dette

Som du måske kan forvente, er der ikke nogen spil helt som Blob Opera. Der er dog flere musikspil. Du kan spille det populære Friday Night Funkin' eller tjekke noget andet musikalsk som Gpop.io. Hvis du bare gerne vil freestyle, kan du rive rundt på Virtual Online Piano.

Funktioner

  • Skabt ved hjælp af rigtige operastemmer
  • Mag episke melodier uden musikalsk erfaring
  • Optag og del resultaterne med dine venner
  • Variety of vocal techniques and harmonies

Udgivelsesdato

December 2020

Udvikler

David Li har i samarbejde med Google Arts and Culture udviklet dette spil.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame