Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

LOLBeans io

Bedømmelse:
8,6
(38.351 stemmer)
Udvikler:
Big Boss Dolphin
Udgivet:
oktober 2020
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

LOLBeans.io er et multiplayer racerspil, hvor du skal undgå forhindringer. Kør til enden af forhindringsbanen i et eliminationsspil i battle-royale-stil. Bevæg dig gennem niveauerne, indtil du er den eneste bønne, der står tilbage.

Sådan spiller du

Løb gennem svære baner

Løb mod uret gennem vanskelige forhindringsbaner. Alle spillere, der ikke når målet inden for tiden, bliver elimineret. De spillere, der lykkes, går videre til næste runde. I den endelige runde kan kun én bønne være sejrherren.

Undgå en vild række forhindringer

Hvert niveau har en række skøre nye forhindringer, lige fra svingende hamre og glatte bakker til en lavine af hoppebolde med vrede ansigter. Du vil blive konstant bombarderet med forhindringer, hvilket både er irriterende og sjovt!

Tilmeld dig for mere

Saml alle dine bedste bønner sammen og start en fest! Du kan invitere dine venner til et privat eller offentligt spil for at konkurrere med dem. Du kan også tilføje guld mønter for at tilpasse dit udseende og tjekke dine statistikker, når du tilmelder dig.

Lignende spil

LOLBeans.io ligner det nyligt udgivne Fall Guys: Ultimate Knockout. Et andet spil baseret på en lignende idé er Fall Beans. Begge spil er multiplayer og fantastiske at spille online med venner!

Hvis du er interesseret i spil, der involverer generelt at undgå forhindringer, så tjek House of Hazards og spil med op til fire spillere lokalt. Kig også på sjove og forhindringsspile for flere lignende spil.

Funktioner

  • Ræs gennem forskellige udfordrende niveauer
  • Undgå en torpedo af forhindringer for at nå målet
  • Tilpas din LOLbean med nye skins
  • Spil online med venner

Udgivelsesdato

Oktober 2020

Udvikler

LOLBeans.io er udviklet af Big Boss Dolphin.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame