Logo CrazyGames.com
background

Fall Beans

135.240
bedømmelser
8,5
Fall Beans (Ultimate Knockdown Guys) er et konkurrencepræget multiplayer-racingspil med bevægelige forhindringer. Kør dig hurtigt frem til målstregen, mens du kører hektisk mod en masse modstandere i et gameplay i battle-royale-stil. Time dine bevægelser omkring forhindringer og vælg den hurtigste vej til sejr!

Fald bønner

Fall Beans er et gratis multiplayer-spil inspireret af Fall Guys: Ultimate Knockout. Du kan spille i store multiplayer-arenaer eller køre privat mod dine venner i et password-beskyttet spillerum.

Der er en række forskellige baner med fælder som faldende gulve og bevægelige vægge. For at udtrykke dine følelser over for andre spillere kan du kommunikere via emojis og dansemoves.

Level-Up-belønninger

Jo flere løb du gennemfører og helst vinder, jo flere XP optjener du. XP giver dig mulighed for at stige i niveau. I Fall Beans giver hvert level-up dig en præmie, som kan være alt fra guld til kostumer og dansemoves. Du kan selv se det ved at vælge stjernerne på menuskærmen!

Hvis du ønsker at ligne en erfaren Fall Beans-spiller med det samme, kan du købe en række kosmetiske genstande ved hjælp af guld i butikken.

Sammenlignende spil

Ligesom Fall Guys er Fall Beans et unikt spil, og der er ikke meget, der ligner det. Men der er masser af andre skøre multiplayer-spil, som du kan spille med dine venner eller bare for at grine!

Hvis du vil have flere forhindringsundvigende narrestreger, kan du tjekke House of Hazards og spille med op til fire spillere lokalt. Se alle vores multiplayerog sjove spil for mere!

Udgivelsesdato

September 2020, eksklusivt på CrazyGames

Udvikler

Pitoy Games har udviklet Fall Beans.

Version

Denne version har bestået betatestfasen med succes og er nu i udgivelsesfasen med Crown Shop og et battle pass, som indeholder flere skins og emotes!

Platforme

  • Webbrowser
  • Android
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame