Bubble Shooter spil

Match-3 Bubble Shooter-spil

Bubble Shooter-spil kan spilles i fuld skærm på din pc eller mobilenhed. De mest populære boblespil går ud på at matche 3 bobler af samme farve i en række. De er populære, fordi de er sjove og ofte nemme at spille for spillere i alle aldre.

En del match-3 boblespil har en afslappet spillestil, der giver dig mulighed for at sprænge bobler uden umiddelbar fare. Smarty Bubbles er et af disse spil med et valg af 4 stykker afslappende musik og en langsom strøm af bobler, der skal poppes.

Boblespil for børn

Hvis du leder efter et boblespil, der er let at spille for børn, er Candy Bubble et godt valg for de yngre spillere. Niveauerne har enkle instruktioner og en linje, der viser vejen for de bobler, du skyder.

Mere Bubble-spil

Uden for match-3-spillene findes der et par unikke bobleskydespil. Bubble Trouble er et af dem. I dette spil styrer du en figur og skyder hoppende bobler med et våben. Disse bobler formerer sig, hvilket gør dem sværere at undgå. Du kan spille spillet solo eller med to spillere! Gennemse samlingen for at finde flere.


Vi har samlet 39 af de bedste gratis online bubble shooter spil. Disse spil omfatter browserspil til både din computer og mobile enheder samt apps til dine Android- og iOS-telefoner og -tabletter. De omfatter nye bubble shooter spil såsom og top bubble shooter spil såsom Puzzle Bobble, Bricks Breaker og Bubble Shooter.
Vis mere