Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Yahtzee Online

Bedømmelse:
7,1
(4.773 stemmer)
Udvikler:
Code This Lab
Udgivet:
december 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:
Wiki-sider:

Test dine terningevner med Yahtzee Online. Spil et sjovt online Yahtzee-spil mod op til 3 modstandere. Dette klassiske Yahtzee-spil giver dig al den sjov fra dette traditionelle terningespil i din webbrowser. Det har en perfekt blanding af taktik, strategi og held, som vil holde dig underholdt.

Sådan spiller du Yahtzee

Start med at spille enten et singleplayer-spil eller mod op til 3 modstandere. Hvis du spiller multiplayer, skal spillerne være på den samme computer og skiftes til at spille. Actionen for fire spillere er fantastisk - hvis du ikke ejer terningespillet, kan du have det sjovt med dine venner og familie på denne onlineversion.

Grafikken ser også fantastisk ud med jævne terninganimationer og en resultattavle, der er nem at forstå. Der er også noget klassisk musik at lytte til, mens du spiller!

Grundlæggende tips til Yahtzee

Præmissen for Yahtzee er simpel - du ruller 5 terninger og forsøger at skabe forskellige kombinationer som et fuldt hus, stor straight eller tre ens. For hver terningrulle skal du vælge en af de scorekategorier - derfor er strategi vigtigt. Terningeslaget er ren held, men valg af hånd kræver færdigheder.

Som i det normale spil får du 50 point, hvis du scorer en Yahtzee (5 ens). Husk, at hvis dine point i venstre kolonne overstiger 65, får du en bonus på 35 point. Brug det til din fordel og forsøg at skabe de bedste kombinationer.

Forskellige kombinationer i Yahtzee

Yahtzee Online tilbyder en række forskellige scorekombinationer. I venstre side finder du tal-scorene - tæl, hvor mange ens terninger du har og læg dem sammen for at få din score. For eksempel vil 4 firere give en score på 16.

Højre side indeholder specialscore som:

  • Tre ens
  • Fire ens
  • Lille straight (fire tal i træk f.eks. 1, 2, 3, 4)
  • Stor straight (fem tal i træk f.eks. 2, 3, 4, 5, 6)
  • Full House (to af et tal og tre af et andet)
  • Chance (sum af dine fem tilfældige terninger)

Forstå de forskellige kombinationer og hvordan de beregnes. Når du har forstået det, kan du bruge strategierne og spille dette fantastiske Yahtzee-spil med dygtighed!

Udgivelsesdato

Februar 2018

Udvikler

Yahtzee Online er udviklet af Code This Lab.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Gameplay-video

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame