Logo CrazyGames.com

Yahtzee Online

Bedømmelse:
7,6
(2.572 stemmer)
Udgivet:
december 2019
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Test dine terningevner med Yahtzee Online. Spil en sjov online Yahtzee mod op til 3 modstandere. Dette klassiske Yahtzee-spil bringer alt det sjove fra dette traditionelle terningespil. Ud af alle terningespil må det at spille Yahtzee være en af de bedste oplevelser. Det har en perfekt blanding af taktik, strategi og held til at holde dig underholdt.

Start med at spille enten et spil for en enkelt spiller eller mod op til 3 modstandere. Hvis du spiller multiplayer, skal spillerne være på den samme computer og skiftes til at spille på skift. Action for fire spillere er fantastisk - hvis du ejer terningespillet, kan du have det sjovt med dine venner og familie på denne online-version.

Grafikken ser også strålende ud med glidende terningeanimationer og en resultattavle, der er let at forstå. Der er også noget stilfuld musik at lytte til, mens du spiller!

Basisk Yahtzee gameplay

Præmissen for Yahtzee er enkel - du kaster 5 terninger og skal forsøge at skabe forskellige kombinationer som f.eks. et fuldt hus, en stor straight eller tre ens. For hvert terningekast skal du vælge en af scorekategorierne - det er derfor, at strategi er vigtig. At kaste terningerne er rent held, men at vælge din hånd kræver dygtighed.

Som i standardspillet får du 50 point, hvis du scorer en Yahtzee (5 af det samme tal). Husk også, at hvis dine scoringer i venstre kolonne er større end 65, får du også en bonus på 35 point. Brug dette til din fordel og prøv at skabe de bedste kombinationer.

Differente kombinationer af Yahtzee

Yahtzee Online er et spil, der har en række forskellige scorekombinationer. Venstre side indeholder talscorer - du skal tælle, hvor mange terninger du har af et tal, og lægge dem sammen for at få din score. For eksempel vil 4x fire terninger være en score på 16.

Højre side indeholder de specialiserede scoringer, herunder:

  • Tre af en slags
  • Fire af en slags
  • Little straight (fire tal i træk, dvs. 1,2, 3, 4)
  • Stor straight (fem tal i træk, dvs. 2, 3, 4, 5, 6)
  • Full House (to af et tal, tre af et andet tal)
  • Chance (resultatet af dine fem tilfældige terninger lagt sammen)
Sørg for at forstå de forskellige kombinationer og den måde, de beregnes på. Når du forstår dette, kan du omsætte strategierne til praksis og spille dette fantastiske Yathzee-spil effektivt!

Udgivelsesdato

Februar 2018

Udvikler

Yahtzee Online blev lavet af Code This Lab.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame