Logo CrazyGames.com

Smarty Bubbles

Bedømmelse:
7,8
(6.811 stemmer)
Udgivet:
maj 2016
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Smarty Bubbles er et match-3-boblespil med et sjovt og afslappende gameplay. Skyd boblerne på de matchende farver og nyd at sprænge dem alle væk. Din trang til at sprænge bobler vil blive tilfredsstillet ved at spille dette spil gratis, her.

Sådan spiller du Smarty Bubbles

Skyd bobler

Du får en boble. Du sigter på den boble. Du skyder. Du skyder helst boblen mod bobler, der ser ens ud. Match 3, og du får den søde tilfredsstillelse af at sprænge bobler. Især når du får en stor gruppe af dem til at springe på én gang.

Nyd stemningen

Lyd effekterne og musikken arbejder sammen for at skabe den ideelle oplevelse for en bobleskydningsentusiast. Du kan vælge mellem et udvalg af fire musiknumre, når som helst du vil skifte stemning.

Spil uendeligt

Nogle bobleskydningsspil har et væld af nemme niveauer. Ikke Smarty Bubbles. Dette spil er af den klassiske "endeløse" type og er ganske udfordrende sammenlignet med lignende spil.

Tips

Boblerne bevæger sig længere ned ad skærmen, så du skal poppe hurtigere og ikke tillade, at den ene side bliver oversvømmet af en stor mængde flerfarvede bobler. Prøv at poppe jævnt og gå efter de største klynger. Du kan også studse boblerne mod væggene for at komme ind på svært tilgængelige steder, der ofte kaldes bobleslugter.

Sammenlignende spil

Der findes en række bobleskydning og match-3-spil på CrazyGames. Her er nogle andre fornøjelige titler, som du kan overveje:

Funktioner

  • Afspændende gameplay og æstetik
  • Et valg af fire musikstykker
  • Udfordrende gameplay-format
  • Detaljeret statistik over dine gennemførte spil

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)
Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame