Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Smarty Bubbles

Bedømmelse:
7,8
(11.049 stemmer)
Udvikler:
Famobi
Udgivet:
maj 2016
Sidst opdateret:
maj 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Smarty Bubbles er et match-3-boblespil med sjov og afslappende gameplay. Skyd boblerne mod de matchende farver og nyd at poppe dem alle væk. Din trang til at poppe bobler vil blive tilfredsstillet ved at spille dette spil gratis her.

Sådan spiller du Smarty Bubbles

Skyd bobler

Du får en boble. Du sigter på boblen. Du skyder. Helst skal du skyde boblen mod bobler, der ser ens ud. Det er det, du skal gøre for at poppe boblerne. Match 3, og du får den søde tilfredsstillelse af at fjerne en gruppe af ensfarvede bobler på én gang. Det er især magisk, når du popper en stor gruppe af dem.

Nyd stemningen

Lydeffekter og musik går hånd i hånd for at skabe den ideelle oplevelse for en bobleskydningsentusiast. Du kan vælge mellem fire musiknumre, når du vil skifte stemning.

Spil uendeligt

Nogle bobleskydningsspil har mange lette niveauer. Ikke Smarty Bubbles. Dette spil er af den klassiske 'endless' type og er ret udfordrende sammenlignet med lignende spil.

Tips

Boblerne bevæger sig længere ned på skærmen, så du skal poppe hurtigt og undgå at den ene side bliver overvældet af mange flerfarvede bobler. Prøv at poppe jævnt og gå efter de største klynger. Du kan også lade boblerne hoppe mod væggene for at komme ind på svært tilgængelige steder, ofte kaldet boblekløfter.

Lignende spil

Der findes et udvalg af bobleskydespil og match-3-spil på CrazyGames. Her er nogle andre underholdende titler, du kan overveje:

Funktioner

  • Afslappende gameplay og æstetik
  • Valg mellem fire musiknumre
  • Udfordrende gameplay-format
  • Detaljerede statistikker over dine afsluttede spil

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Udvikler

Smarty Bubbles er udviklet af Famobi.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Sidst opdateret

29. maj 2023

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame