Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Drift No Limit

Bedømmelse:
8,8
(27.031 stemmer)
Udvikler:
Stepa
Udgivet:
april 2024
Teknologi:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Klassificering:

Drift No Limit is a driving game where you delve into the heart of high-speed asphalt battles.

Hvordan man spiller Drift No Limit

Drift og kør ind i den fantastiske verden af Drift No Limit, en 3D køresimulator, der nedsænker dig i forskellige spiltilstande. Du vil have mulighed for at tjene belønninger for at investere i en bedre køreoplevelse og opgradere din bil.

Du kan vælge mellem forskellige spiltilstande, herunder Karriere, Fritløb, Crash-tilstand og Online for at navigere gennem en række forskellige landskaber og missioner. Vælg mellem et stort udvalg af kraftfulde biler, hver med sine egne egenskaber, som du vil lære at mestre på vejen. Tag fuld kontrol over tilpasning ved at opgradere alle aspekter fra motoren til lakarbejdet.

Dit mål er at fuldføre udfordrende missioner og låse nye køretøjer op, så du kan erobre gaderne i forskellige byer. Du får belønninger, jo mere du forbedrer din køreoplevelse og presser dine evner til det yderste under ekstreme forhold.

Spilletip

Hver bil kører forskelligt, så hvis du vil teste dine stuntfærdigheder, skal du prøve flere biler, indtil du finder den rigtige for dig.

Udgivelsesdato

  • April 2022 (Android)
  • April 2024 (WebGL)

Platforme

  • Webbrowser (desktop og mobil)
  • Android

Flere spil som dette

Vil du fortsætte med at mestre dine kørefærdigheder? Tjek vores kørespil , inklusive populære titler som Drift Hunters, et spil med intense asfaltkampe, og Moto X3M, et cykelløbsspil med 22 niveauer.

Gameplay-video

Reklame
Google Play Logo
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame