Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Growmi

Bedømmelse:
8,6
(22.513 stemmer)
Udvikler:
Carlos Pedroso
Udgivet:
april 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Growmi er et platformspil, hvor du skal løse puslespil for at genvinde din kraft. Din karakter har et begrænset antal træk, der øger sig over tid, efterhånden som du rydder flere områder i spillet. Vis verden, hvor smart din Growmi er, og fuldfør spillet!

Sådan spiller du

Begrænsede træk

Følg spillets instruktioner for at forstå det grundlæggende i starten. Din karakter er en slim, der kun kan bevæge sig et begrænset antal gange, når den ikke er på jorden. Det gør visse træk mere udfordrende, og du bliver nødt til at planlægge i forvejen for at finde ud af, hvordan du skal udføre hver opgave.

Lær hvordan man Growmi'er

Når du først har overvundet den indledende vanskelighed ved at tænke som en Growmi, bliver det faktisk lettere. Hvis du sidder fast, kan du bruge hints-knappen i det nederste højre hjørne til at få vist, hvordan du korrekt kan gennemføre udfordringen. Når du først har set, hvordan det fungerer, vil dine færdigheder helt sikkert blive bedre.

Rettelse af dine fejl

Hvert nye område har en unik udfordring, der holder dig på tæerne, og det holder spillet engagerende for dig. Nogle gange skal du muligvis genstarte udfordringen ved at klikke på R, eller fortryde et tidligere træk med U. Det er, fordi nogle handlinger ikke kan rettes uden at tage et skridt tilbage!

Gå videre i spillet for at låse op for flere evner og en længere Growmi!

Mere sjov med puslespil

Hvis du kan lide en stimulerende udfordring til hjernevridning, kan du tjekke flere af vores puslespil. Cups Water Sort Puzzle er en anden vanskelig, men super sjov udfordring, og Rope Color Sort 3D stiller lignende gåder til at løse.

Funktioner

  • Clever udfordringer til at få dig til at tænke
  • Forskellige unikke puslespil gennem hele spillet
  • Søde og farverige pixel-kunst
  • Bliv en bedre Growmi, efterhånden som du gør fremskridt

Udgivelsesdato

Marts 2023

Udvikler

Growmi blev udviklet af Carlos Pedroso.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame