Logo CrazyGames.com

Snakes and Ladders

16.472
bedømmelser
8,4

Spil Snakes and Ladders online i din webbrowser. Dette elskede klassiske brætspil kan du spille gratis som singleplayer eller lokalt med venner. Kast terningerne, og gå til tops. Forhåbentlig lander du ikke på en slange!

Sådan spiller du

Spil med op til 6 spillere

Vælg din farve, kast terningerne og, flyt din brik. Hvis du kaster en 6'er, får du et nyt kast gratis. Du kan spille Snakes and Ladders med op til 6 venner eller AI-modstandere.

Klatr på stiger - undvig slanger

Der er stiger og slanger af forskellige længder spredt rundt på brættet. Når du lander på en slange, glider du ned ad brættet, mens du kan klatre op ad stiger, som du lander ved foden af.

Skøjter og stiger

Dette spil indeholder også Chutes and Ladders. Dette er det samme spil, men i stedet er der rutsjebaner i stedet for slanger. Dette er en god børnevenlig version af spillet og er den mest populære version i USA.

Om Slanger og stiger

Snakes and Ladders er et tilfældighedsbaseret brætspil med 100 felter. Spillerne skal nå til toppen, mens de skal håndtere konsekvenserne af hvert terningekast.

Historisk set blev spillet brugt til at lære børn grundlæggende moralske værdier. Stigerne repræsenterede dyder, mens slangerne repræsenterede laster. I dag kan man se det som en metafor for livets rejse med alle dens op- og nedture.

Mere spil som dette

Kig på voresklassiske brætspil for mange flere familiefavoritter. Andre populære titler omfatter Ludo Online, Uno Online og det legendariske Guess Who!

Funktioner

  • Sjov, optimistisk musik
  • Det ultimative spil om tilfældigheder
  • Spil mod op til 6 venner eller AI
  • Inkluderer også Chutes and Ladders

Udgivelsesdato

Marts 2018 og blev opdateret i januar 2019

Udvikler

Code This Lab lavede Slanger og stiger.

Platforme

Webbrowser (desktop og mobil)

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame