Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Basketball Legends 2020

Bedømmelse:
8,4
(230.771 stemmer)
Udvikler:
MadPuffers
Udgivet:
september 2020
Sidst opdateret:
november 2023
Teknologi:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Basketball Legends 2020 er den populære efterfølger til spillet Basketball Stars. I dette basketballspil for 2 spillere kan du spille som ikoniske basketballspillere som James Harden, Luka Doncic og LeBron James i bobblehead-form!

Bliv en basketball-legende

Spil solo eller sammen med en anden

Slut dig til en ven i 2-spillertilstand, eller spil solo i Basketball Legends 2020! AI-figurerne udgør en god udfordring, hvis du spiller solo.

Unikke hold og evner

Du kan spille 1vs1- eller 2vs2-kampe med en række tegneseriebasketballspillere. Vælg et basketballhold, der repræsenterer din stat, eller et hold, som du støtter. Hver holdspiller på holdet har en unik evne.

Forskellige spiltilstande

Du kan spille hele turneringer, og hvis du er på udkig efter et hurtigt spil b-ball, er du dækket ind med quick play mode. Træn dine færdigheder i træning og tilfældige kampe!

Klassiske basketball-moves

Basketball Legends forbliver tro mod basketballens ånd med trepointere, alley-oops og episke slam dunks, der giver dig imponerende point. Spring rundt og lav episke hopskud for at holde din modstander på tæerne.

Om dette spil

Basketball Legends 2020 er det perfekte spil for basketballfans, der ønsker at spille gratis basketballspil i deres webbrowser. Du kan spille spillet her på CrazyGames gratis på desktop og mobile enheder! Det er udviklet af MadPuffers, som også har lavet det populære motorcykelspil Moto X3M.

Udgivelsesdato

September 2020

Udvikler

MadPuffers har udviklet Basketball Legends 2020.

Platform

Webbrowser

Sidst opdateret

28. nov. 2023

Gameplay-video

Reklame

Flere spil i denne serie

Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame