Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Brain spil

Udfordr din hjerne

Hjernespil er mere end bare almindelige puslespil. De træner din hjerne til at tænke logisk og huske mønstre for at løse problemer. Forbedr din hjerne ved at vende tilbage dagligt. I denne kategori har vi udvalgt nogle af de bedste hjernespil, der får din hjerne til at arbejde!

Spil de bedste hjernespil

Mahjong

Det bedste hjernespil for dig afhænger af hvilken genre du kan lide. Hvis du kan lide mahjong, er der nogle særligt udfordrende mahjong-spil som f.eks. Mahjong Dark Dimensions, som helt sikkert er værd at tjekke ud.

Logik

Hvis du er til et udfordrende logik-puslespil med en tilfredsstillende gameplayoplevelse, så er Cups - Water Sort Puzzle et must-play spil, hvor du skal sortere farvede væsker i flasker med stadig sværere situationer. Et andet af vores bedste hjernespil er Bloxorz, der er en stensikker klassiker fra Flash-spillenes tidsalder.

Hukommelse

Hukommelsesspil er en virkelig effektiv måde at skærpe evnen til at huske på. Incremental Memory er et spil, hvor du skal huske og vælge de rigtige brikker. Det er en fantastisk måde at træne din hjerne på!

Matematik

Matematik er ikke for alle, men det forbedrer helt sikkert dine numeriske færdigheder. Sudoku er en glimrende kombination af matematik og puslespil. Math Push er et sjovt platformspil, hvor du flytter blokke for at løse matematiske udtryk.


Spil den bedste online Brain spil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Train Taxi og mange flere lige nu!
Vis mere