Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

The Impossible Quiz

Bedømmelse:
8,7
(75.355 stemmer)
Udgivet:
januar 2023
Teknologi:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Klassificering:

Den umulige quiz er et online quizspil, der er... Næsten umuligt. Spørgsmålene er alle svære at besvare og kræver lateral tænkning. Der er 110 spørgsmål at komme igennem, og du har kun tre liv, så sørg for, at du er klar til at tænke kreativt!

Hvordan man spiller

Grundlæggende

Der er kun ét rigtigt svar, så klik på et af de fire svar, og håb på, at du tænker sideværts nok til at få det rigtige svar. Nogle af svarene er meget abstrakte, men du har syv overspringsmuligheder for at bestå nogle spørgsmål. Alle disse overspringsmuligheder er dog nødvendige for at gennemføre spørgsmål 110, som er det sidste spørgsmål.

Den umulige quiz handler ikke kun om at svare på absurde spørgsmål. Der er logiske gåder spredt ud over hele spillet for at holde dig til at tænke uden for boksen også.

Svarene

Hvis du ikke kan finde ud af svarene og har brug for ekstra hjælp, kan du se vores gennemgangsvideo nedenfor. Flere af svarene kommer komplet med en tikkende tidsbombe for at lægge endnu mere pres på dig, mens du kæmper for at svare.

Sammenlignende spil

Se vores quiz-spil for flere udfordrende spørgsmål. Hvis du kunne lide The Impossible Quiz, vil du måske også gerne bevise, at du ikke er en idiot i The Idiot Test, en anden sjov klassiker fra Flash' gyldne æra.

Udvikler

The Impossible Quiz er lavet af Splapp-me-do, et kreativt geni, som du kan følge på Twitter.

Udgivelsesdato

The Impossible Quiz blev oprindeligt udgivet i 2007 som et online Flash-spil. Spillet blev derefter genudgivet med HTML5 i 2019.

Platform

Webbrowser (desktop og mobil)
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame
Reklame