Logo CrazyGames.com
Controller opdaget
Udforsk vores controller-kompatible spil

Jagtspil

Jagtspil - Tag dit vildtansigt på, tag våben på og slip din indre jæger løs!

Som mennesker har vi jaget siden tidernes morgen. Vi har jaget for at overleve, og vi har jaget for sjov. Gennem historien har jagten været en vigtig del af vores udvikling. Jagt-browserspil er nogle af de mest forskelligartede og sjove tilgængelige. Nogle jagtspil giver dig dødbringende våben, hvormed du skal forfølge og nedlægge en række forskellige byttedyr. Andre jagtspil lader dig tage kontrol over ondskabsfulde rovdyr og se, hvordan det er at være jægeren. Nogle jagtspil er bare en masse sjov og har en mere komisk tilgang til denne genre. Uanset hvilken type spil du foretrækker, er vi sikre på, at der er et jagtspil, du vil nyde!

Hunter and Props er et fremragende first person shooter-spil med et jagt-twist. Du skiftes til at være rekvisit eller jæger - rekvisitter skal forklæde sig som hverdagsgenstande såsom stole og borde, og jægerne skal snuse rekvisitterne op og eliminere dem! Wanderers.io er derimod et jagtspil, hvor du skal udvikle en stamme af jægersamlere ved at indsamle ressourcer og jage vilde dyr for at skaffe mad. Opbyg din stamme, rekruttere nye medlemmer og jage dine fjender. Endelig har vi Treasure Hunter, som er et cool retro platformspil, hvor du skal tage kontrol over en eventyrlysten jæger og gennemføre forskellige 2D-niveauer og samle guld! Som du kan se, dækker jagten en bred vifte af spil, så hvorfor ikke tage et kig på, hvilke andre skjulte perler vi har?


Spil den bedste online Jagtspil gratis på CrazyGames, ingen download eller installation påkrævet. 🎮 Spil Skillfite.io og mange flere lige nu!
Vis mere